Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Hajduk pao na generalnoj probi protiv Zadra

Zadar Hajduk
Filip Brala/Pixsell
21.02.2010.
u 17:17

Nogometaši Zadra iznenadili su Hajduk u prijateljskoj utakmici, glavnoj provjeri uoči početka prvenstva. Pred oko 1500 gledatelja su u Polači pred Biograda pobijedili 2:1.


Splićani su poveli u 8. minuti pogotkom Marina Tomasova iz slobodnog udarca s 22 metra iskosa s desne strane. Lopta je na svojem putu odskočila od zemlje prije vratara Zadra Antonija Ježine prevarivši ga, nakon čega je udarila u desnu vratnicu te se od nje odbila u mrežu. Hajduk je cijelo vrijeme imao inicijativu, ali je vrlo teško stvarao prigode, dok je momčad sa Stanova prijetila iz protunapada.

Zadrani su, kao i Hajduk, u 1. poluvremenu stvorili dvije prigode, dok je Splićanima sudac Šime Bugarija pogodak opravdano poništio u 27. minuti. Vukušić je odlično probio desnu stranu i ubacio, lopta je pobjegla vrataru Ježini, nakon čega ju je Anas Sharbini u mrežu ugurao i Zadranina Marunu i loptu koju je čuvao u nogama. A iako je trener momčadi s Poljuda Stanko Poklepović u poluvremenu promijenio čak trojicu igrača, Zadar je u nastavku bio bitno agresivniji.

Uspjevali su igrače Hajduka visoko pritiskati te su zahvaljući i novoušlom veznjaku Ćurjuriću stvorili dvije prigode. Zadar je poravnao u 70. minuti. Santini je probio šesnaesterac, obišao vratara Subašića te servirao loptu na gol crtu s koje ju je u mrežu ugurao Terkeš. Taj igrač je osam ninuta kasnije probio lijevi bok i prebacio sve igrače i vratara, a na drugoj vratnici loptu je u gol ugurao Ivan Santini.

Komentirajući utakmicu trener Hajduka Stanko Poklepović je kazao kako je imao prigodu još jednom se uvjeriti na sve slabosti svoje momčadi koje će ispravljati te da je najviše nezadovoljan brzinom igre. Strateg Zadrana Dalibor Zebić pohvalio je pak igru svoje momčadi u 2. poluvremenu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar m_m
m_m
17:29 21.02.2010.

Nije dobar naslov članka. Iznenađenje bi bilo da Hajdik pobijedi (bilo koga)!

ML
mladen3x
20:43 21.02.2010.

nebudem spavao cijelu noć-radim

FI
five
18:07 21.02.2010.

zar je ovo iznenađenje...zar je hajduk trebao dobiti??...zadar je pokazao bolju igru i zasluzeno je pobjedio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije