Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA SPLITSKOG KLUBA

Hajduk na kraju čestitao vatrenima: Ponosni smo jer srce nema cijenu

Francuska Hrvatska prekid
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
15.07.2018.
u 19:07

Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema, poručili su iz Hajduka,

Hajduk je uputio čestitku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto.

- Stići do vrha, životni je, zlatni uspjeh prožet ispravnošću, vjerom, trudom, žrtvom i ustrajnošću. Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema. Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to. Samo najveći uspiju nositi "sjajno odličje" na srcu i u srcu!

Francuska Hrvatska prekid
1/31

Naš nogomet, ali i naše društvo, grade se na zlatnim vrijednostima. Svaki uspjeh svakog časnog pojedinca, na terenu i van njega, uspjeh je svih nas u borbi za boljitak nogometa i naše nam drage domovine Hrvatske. 

Čestitamo! Prepoznat ćete se po "sjajnom odličju" kojeg nosite u sebi! Ponosni i čistog srca budite primjer, čuvajte i borite se za sjaj tog "odličja" - stoji u poruci splitskog kluba.

Podsjećamo da je dio navijača negodovao što Hajduk nije reprezentaciji čestitao na ranijim uspjesima. No, s Poljuda su odgovorili da će čestitati kada vatreni završe svoj put na SP-u.

>> Pogledajte kako se utakmicu pratilo u Javnoj vatrogasnoj postrojbi u Zagrebu

Komentara 44

MU
Mukowsky
20:06 15.07.2018.

Navijam za Hajduka cijeli život, ali sada više ne! Kakva je to čestitka? Tko ste vi? Koga predstavljate? Mene sigurno više ne!!! Sramite se!!! Zaslužili ste ispadanje u treću ligu.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:21 15.07.2018.

Kao Hajdukovac 3 generacije ali sada u rezervi nadam se da necete samo od srca iskreno cestitati, vec da cete se ispricati zbog barbarskoga i balkanskog ponasanja tzv vasih navijaca drogerasa, ulicara, siledjija koji su vama vazniji od nas navijaca domoljuba koji nikada nebi napali sa ledja ili se izzivljavali nad zenama. Niste se nikada distancirali vec ste se antisportski i anticivilizacijski stavilina stranu hrvatskoga neprijatelja. Inace cekam dok Hajduk opet preuzmu domoljubi jer Hajduk nije Xaјдук. i nikada nece biti koliko vi se tome trudili.

MO
mobitel20
19:49 15.07.2018.

Vi niste Hajduk ! Sve izgubili dabogda ! Ovo nije cestitka nego glumatanja stakora iz kanalizacije koji trabunjaju kako je "samo zlato vrijedno", itd...Eto, oni su "zlatni", ne samo po rezultatima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije