Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Branco

Hajduk je prodajom Vlašića osigurao financijsku stabilnost

Nikola Vlašić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
01.09.2017.
u 16:19

Ako nam dozvole borit ćemo se za naslov prvaka - kazao je Branco

Sportski direktor Hajduka Mario Branco u petak je izjavio kako je prodajom Nikole Vlašića u Everton splitski klub osigurao financijsku sigurnost, a da je portugalski centarfor Hugo Almeida, koji je potpisao za Hajduk, kvalitetna zamjena za ozlijeđenog Marka Futacsa te će se Hajduk ove sezone boriti za naslov prvaka Hrvatske.

- Prodaja Vlašića u Everton je važan dan za Hajduk jer smo osigurali financijsku stabilnost kluba, ali u sportskom smislu odlazaka Vlašića je gubitak za našu momčad i nedostajat će nam - rekao je Branco na konferenciji za novinare ne želeći otkriti financijsku visinu Vlašićevog transfera u Everton.

Za Almeidu Branco je rekao kako je to jedno od najvećih nogometnih imena koja su igrala u hrvatskom prvenstvu, podsjetivši kako je Almeida igrajući 57 puta za portugalsku reprezentaciju nastupio na dva europska i dva svjetska nogometna prvenstva.

- Nakon ozljede Futacsa tražili smo igrača sličnih karakteristika i pronašli smo Almeidu (33), a za strijelca nisu presudne godine. Ako bude zabijao ja ću biti zadovoljan - istaknuo je Branco.

Odgovarajući na novinarska pitanja Branco je rekao kako će se Hajduk ove sezone boriti za naslov prvaka hrvatske.

- Naravnao da možemo biti prvaci jer da ne mislim tako ne bih bio ovdje. Izgubili smo dva boda u Zaprešiću našom krivnjom, ali smo izgubili i protiv Dinama zato što je netko poremetio ravnotežu utakmice, a to nije bio Dinamo. Ako nam dozvole borit ćemo se za naslov prvaka - kazao je Branco.

Hugo Almeida je novinarima rekao kako s Hajdukom želi osvojiti titulu prvaka hrvatske.

- Moj cilj je postizati golove i tako pomoći momčadi u osvajanju titule. Moje fizičko stanje je u redu - poručio je Almeida.

Za Hajduk je Almeida rekao da je velika momčad.

- Meni nitko ne treba govoriti o Hajduku jer svim je poznata njegova velika klupska povijest - dodao je Almeida.

Komentara 10

KR
kruni
17:49 01.09.2017.

neda vam vasa (ne)kvaliteta i neznanje , a sada pogotovo kad vam je mali Vlasic otiso , a onaj panj iz portugala dosao !

DU
Deleted user
16:53 01.09.2017.

Brzo si ti naučio šta pričati.Protiv Dinama vas pokrao sudac?Opet?Svaki put krivi suci u zadnjih 12 godina,osim kada vi slučajno pobijedite kao prošlo prvenstvo,onda suci nisu krivi! Dabog da sve izgubili !

DH
dalibor.hren
19:09 01.09.2017.

Otišao je jedini pravi igrač (iako se kleo u ostanak, no nema veze) i sad će vam netko treći biti kriv za novi neuspjeh!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije