Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz hajduka

Vlašić: Ne mogu se prestat smijati, želio sam samo Everton

Nikola Vlašić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
01.09.2017.
u 09:47

"Vjerujem u sebe i ovu momčad. Mislim da zajedno možemo napraviti velike stvari."

Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić, koji je u četvrtak kompletirao prijelaz iz splitskog Hajduka u engleskog premierligaša Everton s kojim je potpisao petogodišnji ugovor, u prvom je razgovoru za Evertonov internetski portal izjavio kako se "ne može prestati smijati" te da "jedva čeka upoznati svoje nove suigrače i sve u klubu".

Prema napisima u britanskim medijima Vlašićev prijelaz u Everton vrijedan je oko 10,8 milijuna eura, a naš će mladi 19-godišnji reprezentativac u novom klubu nositi broj 27 na svom dresu.

"Ne mogu van opisati koliko sam uzbuđen. Cijeli se dan smijem. Ne mogu dočekati da upoznam moje nove suigrače i sve u klubu", izjavio je Nikola Vlašić koji je u četvrtak prošao liječničke preglede u Liverpoolu i na Goodison Parku stavio potpis na petogodišnji ugovor. 

"Premier liga je najbolja liga na svijetu, a ovo je jedan od pet najboljih klubova. Za mene je velika čast što sam ovdje. Kad sam čuo da me Everton želi, znao sam da je to - to. Želio sam odmah doći ovdje. Pred očima mi je bio samo Everton. Kad bi netko nazvao mog menadžera ili mog oca, rekao sam im da želim samo otići u Everton."

Nikola Vlašić je za Hajduk postigao 11 pogodaka u 87 utakmica, a svoje je nove poslodavce i menadžera Ronalda Koemana impresionirao u utakmicama doigravanja za Europsku ligu. U svibnju je debitirao i za hrvatsku A reprezentaciju u prijateljskom dvoboju protiv Meksika u Los Angelesu, u kojem je Hrvatska slavila sa 2-1. Zbog potpisa ugovora s Evertonom, napustio je pripreme mlade reprezentacije koju čeka kvalifikacijski dvoboj s Moldavijom.

"Igrao sam mnogo utakmica, ali Premier liga je nešto drugo. To je igranje na najvećoj pozornici. Ovdje je nogomet ispred svega", izjavio je Vlašić te zaključio:

"Vjerujem u sebe i ovu momčad. Mislim da zajedno možemo napraviti velike stvari."

Komentara 6

DU
Deleted user
10:13 01.09.2017.

Sretno Vlašiću, čestitke ocu na odgoju i dobrom nabijanju kondicije.. impresioniraš snagom

KA
kajinx
13:43 01.09.2017.

Puno sreće i uspjeha Vlasiću! Ljubomora evertonovih igrača je otjerala Jelavića, nadam se da se to neće ponoviti tebi.

TA
tarzan
13:42 01.09.2017.

Sve najbolje ti želim sami se bojim da ćeš ubrzo pristat smijati kad shvatiš da ćeš vrijeme provoditi na klupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije