Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SPLITU

Navijači Hajduka skinuli Engleza golog do pasa

Foto: Reuters
23.08.2017.
u 23:19

- Šetao sam ulicom kad su me okružila četiri snažna momka. Jedan od njih mi je rekao 'daj nam svoju majicu', a onda mi se još više približio i to ponovio prijetećim glasom.

Jedan navijač Evertona doživio je danas neugodnost u Splitu. Na Rivi su mu prišla četvorica mladića i od njega zatražila da skine dres sa sebe što je on i učinio.

- Šetao sam ulicom kad su me okružila četiri snažna momka. Jedan od njih mi je rekao 'daj nam svoju majicu', a onda mi se još više približio i to ponovio prijetećim glasom. Ostao sam gol do pasa pa sam morao kupiti drugu majicu. Šokiralo me to - rekao je 55-godišnjak za Liverpool Echo.

1/7

Navijač Evertona kaže da je čak razmišljao o tome da sutra ne ode na Poljud.

- Ne očekuješ ovako nešto. U prvoj utakmici na Goodison Parku izveli smo ih vani i družili se s njima.

Liverpool Echo podsjeća da su navijači Evertona obaviješteni da prije ili nakon utakmice u javnim prostorima ne pokazuje bilo kakve klupske rekvizite. Također su upozoreni da će policija reagirati na svako ponašanje koje nije u skladu sa zakonom.

Utakmica četvrtog pretkola Europske lige između Hajduka i Evertona igra se sutra u 21 sat na Poljudu. Gosti brane 2:0 iz prve utakmice.

Komentara 19

DH
dalibor.hren
03:50 24.08.2017.

Vlasnici Hajduka svlače protivnika! U Splitu nitko ništa na zna, niti autora svastike, niti ubojicu napadača na suca, niti ove koji su skinuli Engleza, niti će znati što će ih snaći na tekmi protiv Evertona, osim što su u stanju izazvati prekid ( i opet neće znati krivce!)

MA
..Marsijanac
01:23 24.08.2017.

Dobro je sto mu nisu ucrtali svastiku na celu.

AR
Artukovic
06:59 24.08.2017.

Ajmo mediji....udri po glupom englezicu.Sta on ima uopce dolaziti u dalmaciju sa dresom kluba za koji navija.Sigurno je sam kriv za to sto mu se dogodilo.Ma nebi to Torcida...pa oni ni nepucaju po bosni,a ni nelupaju ljude sleđa po otocima.Oni su bas fini,lijepi,nadrogirani i samo ponekad znaju nekome zapaliti auto,autobus i tako neke nevine nepodopstine cinit...ae

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije