Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajni Rudeš

Junak Hajduka Said: 'To nikad u karijeri nisam vidio'

Rudeš - Hajduk
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
21.08.2017.
u 08:39

– Zadovoljan sam s tri osvojena boda, a pogotovo stavom mojih igrača. Pokazali su kako se radi o inteligentnim i pametnim dečkima.

Nogometaši Hajduka s lakoćom su u Kranjčevićevoj pobijedili Rudeš s 4:0 i tako odradili zagrijavanje za utakmicu s Evertonom koja je u četvrtak. Igrački limitirani Rudeš malo bi šanse imao protiv bijelih i u igri 11 na 11, a jučer su već u 30. minuti ostali s devetoricom na terenu i to nakon što su zbog drugih žutih isključeni Vuco (24. min.) i Borevković (30.). Iako su se domaći igrači bunili, oba isključenja sudac Damir Batinić ispravno je dosudio.

Do te 30. minute bijeli su vodili golom Saida 1:0, a do kraja je Said zabio još dva pogotka, a jedan je dodao Hamza Barry.

Šanse s Evertonom 20 posto

Ahmed Said dugo će pamtiti jučerašnji dan, protiv Rudeša je zabio svoj prvi „hat-trick“ u karijeri. Za uspomenu je dvadesetčetverogodišnji Ganac kući ponio loptu s utakmice, na nju su se, kao što je običaj kod hat-tricka, potpisali svi suigrači.

– Zbog njih sam i zabio, Erceg mi je dvaput asistirao... Lijepa uspomena, lopta ide kući sa mnom. Ovo mi je prvi „hat-trick“ i samim time poseban trenutak u karijeri – rekao je Said.

Jeste li ikada igrali protiv suparnika koji je zaradio dva isključenja u prvih pola sata?

– Nikada, ali dogodi se. Oba isključenja bile su pravedne odluke, čak im je sudac mogao pokazati i treći crveni karton – rekao je Said.

Kad bi barem Ganac bio jednako raspoložen i u četvrtak protiv Evertona.

– Uh, bit će jako teško. Pokazali su u prvoj utakmici koliko su dobri. Ali igramo doma pred punim stadionom i moramo dati 150 posto. Ja vjerujem u preokret, a vjeruju i moji suigrači. Šanse da prođemo sad su možda 20 posto, ali sve dok imamo šanse moramo se boriti, pogotovo u sjajnoj atmosferi pred našim navijačima. Ako uspijemo i prođemo Engleze, ovu momčad Hajduka treba staviti u muzej – zaključio je simpatični Said.

Rudeš - Hajduk
1/7

Trener Hajduka Joan Carrillo bio je vrlo zadovoljan, njegova momčad lako je stigla do tri boda, ali i sačuvala snagu za Everton.

– Zadovoljan sam s tri osvojena boda, a pogotovo stavom mojih igrača. Pokazali su kako se radi o inteligentnim i pametnim dečkima. I u suparništvu 11 na 11 bili smo superiorniji, pokazali smo dominaciju. Naravno, nakon dva crvena kartona za protivničku momčad bilo nam je mnogo lakše – rekao je Carrillo te otkrio stanje s ozlijeđenim igračima:

– Imamo četiri dana do utakmice s Evertonom i još ćemo vidjeti što će biti s Borjom i Ohandzom. Uglavnom je sve – u rukama doktora.

Nešto je “trulo” u Rudešu

Josip Radošević sinoć nije imao previše posla, nije baš puno morao zatvarati Rudešane koji su bili potpuno bezopasni.

– Mi smo u utakmicu ušli jako odlučno i odmah poveli ne bi li Rudešani imali nikakve šanse da smo igrali 11 na 11 cijelu utakmicu. A što se tiče isključenja, oba su bila potpuno zaslužena, ne znam zašto su tako grubo ušli u utakmicu, dobro da se netko nije ozlijedio – rekao je Radošević.

A dok Hajduk očekuje utakmicu sezone protiv Evertona, pred Rudešom su teški dani. Momčad Inakija Alonsa nakon šest odigranih kola izgleda jako loše, na posljednjem je mjestu sa samo dva osvojena boda. Rudešane je očito izigrao i Alaves jer ta suradnja očito nije onakva kakva se najavljivala. Glauder i Entrena, koje je Alaves poslao u Zagreb na posudbu, nisu pojačanja ni za Prvu HNL. A i trener Alonso dosad nije mnogo pokazao, jasno je ko dan da nije klasa prošlogodišnjeg trenera Rudeša Igora Bišćana.

Komentara 17

ZO
zoranos
10:22 21.08.2017.

Španjolci mislili da će u "slabom" HNL-u moći i do Europe sa drugoligaškim igračima iz svog B tima i trenerom koji je bio u 3. ligi. E pa neće ići!

Avatar moxa1
moxa1
09:05 21.08.2017.

Kad gube svi im krivi, a protiv ovakvog Rudeša odma su majstori s mora . Prilično jadno.

MA
Magnificus
11:52 21.08.2017.

koliki jadnik trebaš biti da se hvališ pobjedom i golovima nad tragikomičnom ekipom rudeša!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije