Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA BILD

Gvardiol je nezadovoljan u Leipzigu i definitivno prelazi u City. Borna Sosa uskoro napušta Stuttgart

RB Leipzig - Celebration after cup victory
Foto: Jan Woitas/DPA
1/10
02.07.2023.
u 20:10

Hrvatski stoper uskoro bi trebao napustiti Red Bull Arenu, a njegovim primjerom će se povesti i naš lijevi branič

Joško Gvardiol napušta RB Leipzig i uskoro pojačava Manchester City, to je sigurna opcija samo je pitanje kada će se dogoditi. Njemački list Bild tvrdi da je Gvardiol stjerao u kut Leipzig i sada bundesligaš samo može sa strane gledati što se događa oko hrvatskog reprezentativca. 

- Joško Gvardiol će ovog ljeta napustiti Leipzig. Igrač je postigao dogovor s 'građanima' i vrlo je blizu odlaska. Stjerao ih je u kut i nemoćne doveo pred gotov čin jer se već prije dogovorio sa Cityjem - pišu Nijemci. 

Bild navodi da će Leipzig morati prodati Gvardiola jer ne želi imati nezadovoljnog igrača u svlačionici pa makar na pola sezone, do zimskog mercata. 

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče Borne Sose, on bi također trebao napustiti Stuttgart i to za cijenu od 10 milijuna eura. Švabe neće dovoditi velika pojačanja nego će ulagati u mlade igrače, a Sosa se navodno u ovoj politici navodno ne vidi pa odlazi s Mercedes Benz Arene. 

Komentara 3

GR
Greben
20:50 02.07.2023.

@picko.vita, ne znaju Gvardiol i Sosa za tebe - menadjera. Nazovi ti njih i tvoj ce poziv biti blagoslovljen od obojice!

OD
odlučni
05:38 03.07.2023.

Prcko.Vita nusi duhovit.Imaju decki pravo trazit i zeljet bolje.Da nevrijede sigurno bi ko tvoji tovari sjedili u Ajduka.

PV
prcko.vita
20:36 02.07.2023.

Što rade u tim seoskim klubovima? Nek se jave u ponedjeljak u Marsoniju i Mladost Ždralove, mislim da imaju tamo šansu za nastavak karijere, SuperSport Druga NL, to je elita, to je nivo, a ne neki bezvezni Lajpcig ili Štutgart, selendre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije