Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se ne zna klub

Guardiola: Vraćam se nogometu, želim ponovno na klupu

Pep Guardiola
Reuters
07.01.2013.
u 18:20

- Pokazao bih manjak poštovanja prema svojim kolegama kad bih išao govoriti o bilo kojem klubu koji ima trenera

Kada je na kraju prošle sezone napustio klupu Barcelone Pep Guardiola rekao je da se želi dobro odmoriti od nogometa. Tada se nije znalo kada će se vratiti svom poslu, a danas je s novinarima podijelio informaciju da će to biti sljedeće sezone.

– Da, vraćam se trenerskom poslu jer sam još uvijek mlad, tek mi je 41 godina. Još uvijek nemam klub, ali želim se vratiti na klupu – rekao je Guardiola na konferenciji za novinare u Zürichu uoči dodjele priznanja najboljem svjetskom nogometašu i treneru u prošloj godini.

Njegovo ime u posljednje se vrijeme često spominje uz Bayern, ali Guardiola nije želio otkriti ima li istine u tome da preuzima bavarski klub.

– Bayern ima sjajnog trenera u Juppu Heynckesu. Pokazao bih manjak poštovanja prema svojim kolegama kad bih išao govoriti o bilo kojem klubu koji ima trenera – zaključio je Guardiola.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
18:50 07.01.2013.

Pep je bacio udicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije