Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuski junak

Griezmann: Iskreno, nisam pojma imao zbog čega sudac ide gledati snimku

Francuska slavi naslov svjetskog prvaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.07.2018.
u 08:18

- Plakao sam na kraju jer su mi otac i majka bili na stadionu. Pustili su me od kuće kad sam imao 13 i nije im bilo lako.

Francuski nogometaši osvojili su Svjetsko prvenstvo i razveselili svoje navijače diljem svijeta. u finalu Mundijala u Rusiji slavili su protiv Hrvatske s 4:2 i uzeli zlato.

jedan od njihovih junaka je Antoine Griezmann koji je na ovom prvenstvu proglašen trećim najboljim igračem, odmah iza našeg Modrića i Hazarda.

>>Pogledajte veliko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića

"Ne znam gdje sam", poruka je koju je nakon susreta poslao presretni Griezmann pa se onda osvrnuo na samu utakmicu:

- Hrvatska je odigrala sjajnu utakmicu. Bilo je teško, počeli smo sporo i loše. Ali, malo-pomalo radili smo razliku kroz kontre. Uh, kakvo je ovo zadovoljstvo! Ne mogu dočekati da donesemo trofej u Francusku! Gol u finalu? To me čini jako sretnim.

A onda se francuski napadač osvrnuo i na jedanaesterac. Prvo je prokomentirao situaciju kako je do njega došlo, a nakon toga i kako mu je bilo pucati.

- Iskreno, nisam uopće imao pojma zbog čega sudac ide gledati snimku pa sam ga pitao i rekao mi je da je vjerojatno netko igrao rukom... A kod pucanja sam pokušao zamisliti da se radi o nekoj prvenstvenoj utakmici, a ne o finalu SP-a. Time sam si smanjio pritisak i uspjelo je.

Na kraju je pustio i suze.

- Plakao sam na kraju jer su mi otac i majka bili na stadionu. Pustili su me od kuće kad sam imao 13 i nije im bilo lako. I žena mi je bila na stadionu, ni njoj nije uvijek bilo lako, zaključio je francuski nogometaš.

Francuska slavi naslov svjetskog prvaka
1/6

Komentara 18

Avatar kenj@c
kenj@c
08:29 16.07.2018.

Griezmann= Neymar👎

DU
Deleted user
08:30 16.07.2018.

Ovaj zaslužuje Oskara za glumu. Neymar je naturščik amater u usporedbi s njim. Koji teatralan pad. Veliki nedostatak vara je što će pojačati teatralnost i glumu između šesnaesteraca a trebat će vrijeme da se suci prilagode a i upitno je hoće li.

MA
matan91
08:37 16.07.2018.

Iskreno, možeš u Hollywood. Baš si pokazao fairplay kao i tvoji imperijalni pretci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije