Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMTI GA DINAMO

Gorica dovela jedno od najvećih pojačanja u povijesti: Igrao s Ibrom i Kramarićem

Jiloan Hamad
Foto: Privatni album
1/3
14.08.2019.
u 12:56

U Goricu dolazi kao slobodan igrač iz korejskog Incheona, a prije toga igrao je za Malmö gdje je dvaput bio prvak Švedske nakon čega odlazi u Hoffenheim gdje je igrao s Andrejom Kramarićem

Hrvatski prvoligaš Gorica nastavlja s pojačanjima za nastavak prvenstva, a nisu odustali od svoje prakse dovođenja stranaca. 

Iako su često znali dovoditi mlade igrače nadajući se njihovoj eksploziji (Atiemwen, Miya, N'Diaye...), ovaj put su se odlučili na prokušano ime te je stigao Jiloan Hamad kojeg je u ambicioznog prvoligaša doveo njegov menadžer Goran Stjepanović

Hamad je veliko ime za Goricu i sami HNL jer se radi o bivšem švedskom reprezentativcu gdje odigrao osam susreta u prijateljskim utakmicama dijeleći svlačionicu s velikim Zlatanom Ibrahimovićem. Zbog nenastupanja u službenim utakmicama odlučio je kod Fife zatražiti dozvolu za promjenu reprezentacije jer želi nastupati za Irak čije državljanstvo također ima.

Foto: TOMAŽ SKALE

Naime, Hamad je Kurd, ali njegov otac je kao kurdistanski gerilac morao iz Iraka izbjeći u Azerbajdžan čije državljanstvo također ima, ali je odbio igrati za reprezentaciju Nikole Jurčevića

U Goricu dolazi kao slobodan igrač iz korejskog Incheona, a prije toga igrao je za Malmö gdje je dvaput bio prvak Švedske nakon čega odlazi u Hoffenheim gdje je igrao s Andrejom Kramarićem, a potom slijede Standard Liege i Hammarby. Velikogoričani su s Hamadom potpisali dvogodišnji ugovor. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije