Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJENOS PLAVIH

Jeste li zadovoljni? Dinamo na HRT-u! Ipak, samo jedna utakmica...

Ferencvaros - Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/11
14.08.2019.
u 08:24

Prvi susret 21. kolovoza u Maksimiru od 21 sat prenosit će HRT kojem mnogi zamjeraju manjak nogometnog sadržaja, a uzvratni susret 27. kolovoza, također u 21 sat, prenosit će PlanetSport

Igrači Dinama pobjedom nad Ferencvarosom plasirali su se u play-off Lige prvaka gdje ih čeka norveški Rosenborg kao posljednja prepreka do elitnog klupskog natjecanja.

Gledatelji i navijači prilikom svakog europskog gostovanja naših klubova u iščekivanju su jer često ne znaju gdje će pogledati prijenos utakmica, a jučer se Dinamo mogao pratiti na Areni Sport.

Ferencvaros - Dinamo
1/14

Ipak, u play-offu zaboravite na Arenu jer će se Dinamo gledati na dva kanala.

Prvi susret 21. kolovoza u Maksimiru od 21 sat prenosit će HRT kojem mnogi zamjeraju manjak nogometnog sadržaja, a uzvratni susret 27. kolovoza, također u 21 sat, prenosit će PlanetSport

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao uoči puta u Mađarsku

 

Ključne riječi

Komentara 21

MA
marmilan037
08:40 14.08.2019.

Sramotno je od HRT da čovjek nakon što uredno plaća Tv pretplatu punih 50 godina, ne može na toj televiziji gledati direktni prijenos utakmica svog omiljenog kluba nego tražiti po internetu možda netko pušta Livestream upitne kvalitete.

BU
bubacro
09:06 14.08.2019.

dajte otkaz sportskoj redakciji htv-a ,ne rade nista i ne prenose nista

NI
NikoCro
09:09 14.08.2019.

Zalosno od HRT-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije