Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija na prvom mjestu

Goluža dao ostavku, Ražić novi trener Siscije

Josip Ražić
Nikola Čutuk
21.02.2011.
u 19:49

Izbornik Slavko Goluža više nije trener rukometaša Siscije. Uprava je prihvatila njegovu ostavku. Novi je trener Josip Ražić

Na klupu sisačkih rukometaša sjeo je dojučerašnji kapet Josip Ražić. Tako se sada izbornik Slavko Goluža može više posvetiti vođenju reprezentacije.

- Otišao sam zbog loših rezultata. Moj će odlazak biti pozitivan šok igračima, a vjerujem da momčad može zadržati treće mjesto u prvenstvu. Sada se mogu više posvetiti reprezentaciji - kazao je izbornik Slavko Goluža.

Komentara 1

Avatar kikibbb
kikibbb
21:16 25.02.2011.

daj ostavku i u repki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije