Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA Udruga prvoligaša nezadovoljna suđenjem u protekloj polusezoni

Globe Hajduku i Šibeniku, Andriću smanjena kazna

22.12.2008.
u 20:11

Puna tri sata trajala je skupština Udruženja prvoligaša. O zaključcima je izvijestio Igor Štimac, predsjednik Udruge prvoligaša.

Nezadovoljni suđenjem
- Upravni odbor očitovao se o Hajdukovoj žalbi vezanoj uza Srđana Andrića. Kazna je umanjena za jednu utakmicu i šest tisuća kuna. Nismo zadovoljni izvješćem sudačke organizacije. Očekivali smo pismeno izvješće o suđenju u protekloj polusezoni. Sudačka organizacija mora donijeti izvješće u pisanom obliku. Nismo zadovoljni ni kvalitetom suđenja u polusezoni - kazao je Štimac.

Hajduk je zbog rasističkog transparenta u Poljudu kažnjen s 25 tisuća kuna, a s 15 tisuća kuna zbog bakljade na utakmici s Rijekom. Pet tisuća kuna morat će Splićani platiti i zbog bakljade na Šubićevcu. Šibenik će zbog istog prijestupa morati platiti kaznu od 10 tisuća kuna.

Na skupštini se raspravljalo i o povjerenju predsjedniku Udruge Igoru Štimcu, koji je dobio jednoglasnu potporu.

- Potvrda je to da sastanak u Varaždinu nije rušilački čin niti puč, već legitiman sastanak jednog broja klubova na kojem se raspravljalo o stvarima koje bi možda bilo dobro promijeniti kako bi se poboljšalo natjecanje i privuklo gledatelje na stadione. Taj sastanak legitimno je prihvaćen kao i svi zaključci koji su tada doneseni. A o svim zahtjevima sa tog sastanka intenzivno će se razgovarati na sljedećoj redovitoj skupštini Udruge prvoligaša između 6. i 11. siječnja u Zadru za vrijeme dvoranskoga prvenstva - ističe Štimac.

Pohvale projektu
Raspravljalo se i o projektu Volim nogomet.

- Ta emisija fantastičan je projekt koji je nogomet doveo u sve domove u Hrvatskoj. Emisija je izvanredna baza za buduće pregovore, za poboljšanje uvjeta s HRT-om. Samo kvalitetnom komunikacijom doći ćemo do toga da se možemo ponositi time što radimo - zaključio je predsjednik Udruge Igor Štimac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije