Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči italije

Gibraltarski savez objavio: 7. lipnja igramo s Hrvatskom na Maksimiru

Hrvatska
Foto: Gibraltarfa.com screenshot
11.03.2015.
u 19:37

Hrvatskoj će ta utakmica poslužiti kao priprema za susret s Italijom

- Objavljujemo s oduševljenjem da ćemo na poziv Hrvatskog nogometnog saveza 7. lipnja gostovati u Zagrebu te odigrati prijateljsku utakmicu s Hrvatskom, stoji na službenim stranicama gibraltarskog nogometnog saveza.

Dodaju kako će utakmicu odigrati šest dana prije domaćeg ogleda s Njemačkom u kvalifikacijama za EP u Francuskoj. Hrvatskoj će pak ta utakmica poslužiti kao priprema za susret s Italijom, također u kvalifikacijama.

Trebao bi to biti lagan zadatak za izabranike Nike Kovača. Gibraltarci su pod okrilje Uefe stigli prije godinu i pol, a u kvalifikacijama su doživjeli četiri poraza uz gol razliku 0:21. Jedinu pobjedu ostvarili su u prijateljskoj utakmici s Maltom (1:0).

Spomenimo i kako će se obistiniti obećanje Davora Šukera, predsjednika HNS-a koje je u travnju 2013. dao budućim suparnicima.

- Mi u Hrvatskoj najbolje znamo koliki značaj ima samo jedna nogometna utakmica. Želimo vam sve najbolje u nastojanjima da postanete članica Uefe i vjerujem da bismo već u 2015. godini mogli odigrati međusobnu utakmicu, kvalifikacijsku ili prijateljsku - kazao je tada Šuker.

>>Šuker: Želimo da Gibraltar postane članica Uefe

Komentara 7

GA
GALAHAN
21:59 11.03.2015.

A kad su jake nogometne sile davale priliku da Hrvatska,za koju je malo tko znao,odigra s njima tad smo se divili,sad i mi moramo odigrati sa isto tako malim i u nogometnom svijetu nepoznatim i od UEFA jos uvijek nepriznatih nogometnih federacija

Avatar Bekrija
Bekrija
05:20 12.03.2015.

Evo repka ce biti dočekana na logoru kao i Dinamo, max. 1000 ljudi, bravo HNS tako se skrbi za nogomet! Nemojte slučajno stavit koju utakmicu van Zagreba! Mrzim HNS jer dijele hrvatsku i jer su mafijaško/rodbinska organizacija!

BO
bojnik
20:11 11.03.2015.

Uskoro mozemo ocekivati i Vatikan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije