Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM S PREPONAMA

Gerrard definitivo propušta Bjelorusiju

Steven Gerrard
Reuters
13.10.2009.
u 15:42

Veznjak Liverpoola Steven Gerrard definitivno će propustiti završni kvalifikacijski ogled za SP 2010. koji engleska nogometna reprezentacija igra u srijedu kod kuće protiv Bjelorusije.

Gerrard je zbog problema s preponama zamijenjen nakon prvog poluvremena prošlosubotnjeg ogleda s Ukrajinom u Dnipropetrovsku u kojem je “Gordi Albion” poražen 1-0, a propustio je i jučerašnje (ponedjeljak) zbog istog problema.

- Nije odradio treninge jer je osjećao bolove u preponama i stoga se vraća u Liverpool - rekao je izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello.

Talijanski stručnjak osim Gerrarda neće moći računati niti na ozlijeđenog Waynea Rooneyja dok je nastup vratara Davida Jamesa upitan zbog problema s koljenom.

Utakmica Engleske i Bjelorusije u skupini 6 rezultatski je nevažna za obje momčadi budući da je Engleska osigurala prvo mjesto u skupini, a Bjelorusija je izgubila sve šanse za plasman na Mundijal.

Komentara 1

CA
calif
15:57 13.10.2009.

to možete pobijediti i 6:0, ali ljagu nesportsku nebute isprali. haha, nogometna nacija, izumitelji nogometa, zaštitni znak sportske borbe, koja sprdnja i političko marketinška laž za mase. a bogme je i kapelo dobio mrlju koda mu se galeb posro nana sako. makar na novi je nivo dignuta tehnika prodaje utakmica jer do sada nisam vidio tako dobro organiziranu predstavu ko onu u ukrajini. ukrajincima pak svaka čast i imaju moje simpatije jer njima smo i tak ostali dužni nekoliko dodatnih kvalifikacija ne tako davno. bez obzira na cijenu ne smijemo mijenjati ideju da svaku tekmu igramo na pobjedu jer sva ostalo je prijevara. ne razum, ne kalkulacija niti pamet nego prijevara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije