Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva koalicija!
Povratak na članak

Gdje je kičma, Igore? Sad bi u kolo s onima koje je rušio...

Ako su Van Basten i Rijkaard postali izbornici bez ijedne vođene utakmice, onda može i neiskusni trener Štimac...

Komentari 48

TS
to sam ja
13:33 10.10.2011.

izbornik treba biti Zoran Mamić. On jedini zadovoljava uvjete za izbornika repke.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
11:38 10.10.2011.

Decko, ajde oladi!!!!

VL
DE
delpjero
10:32 10.10.2011.

superman, sta drugo rec. em bi bio presidente pa malo opet trener........ ajde igore

VL
OB
-obrisani-
10:32 10.10.2011.

Jedan clanak sa kojim se slazem od pocetka pa skoro do kraja.... Sve je OK,ali ovo zadnje da bi Stico moga biti nas izbornik,ne gosp.Dasovicu,ne mislite valjda to ozbiljno.... Pitate se gdje mu je kicma.... pitajte s edali je ikadkad imao,ja nisam lignju sa kicmom nikad vidjela... Tamo gdje je ovaj sa fotke pored njega ,treba je i Stico zavrsiti... Boze pomozi i rjesi ns takvih kao Stico ,Mamic i konsorta.... Ostavite Bilica cojeka u miru ,nek s epripreme za sutrasnju utamicu i eventuelne dokavalifikacije,onda nek s eodlucuje ,ali nece trebati.... Bilic je covkjek sa karakterom i sam ce otici... I bolje je ,ne zato sto je los ,nego sto smo mi ko vjetrenjace i takav covjek kao on nikad nece uspjeti u nasem nogometu.... Uzas sto je od nas postalo kao nacije sa nasim pretjeranim i arogantnim mentalitetom......

VL
MA
Majur
10:38 10.10.2011.

Pa Boga mu poljubim.....hoce li u ovoj prelijepoj zemlji punoj bezkicmenjaka,netko napokon napisati ili reci tko i sto je Stimac....Mafijas,hohstapler,batinas,.....\"kum\" sa Sinovcicem sto valjda kad obuce odijelo i pocne fraze prosipat ljude \"zaslijepi\"...Gdje su njegove trenerske reference,gdje su uspjesi trenerski koji su OSNOV da bi se postalo izbornikom....Sram nek vas novinare bude....beskicmenjaci odvratno...

VL
OB
-obrisani-
10:40 10.10.2011.

Usporedjivati Sticu sa Van Basten i Rijaakard je kao da usporeddite Jelavica i Messia... Oni su bili poznati ,trazeni i cjenjeni igraci ,a Stico,ko je njega trazio ili se otima za njega... Prosjecno smetalo u generaciji broncanih, gdje Stico nikakvuu ulogu nije igrao.... ?!

VL
OB
-obrisani-
10:49 10.10.2011.

Heheh majur,pitas se gdje su Sticine trenerske reference.... Pa lijepo ti je napisa gosp.Dasovic....Kad je Hajduk vodio u samo osam kola izgubio je od Rijeke utrku za finale kupa,Cibaliju je spasava ,a u sedam utakmica samo dvije pobjede.... Najbolji je bio sa Zagrebom ,na 14 mjestu.... eto ti reference tzv,izbornika Stice.... Jadni mi ...

VL
OB
-obrisani-
10:49 10.10.2011.

Kaj se čudite? Kaj niste nikad vidjeli licemjera?

VL
BO
bomba
10:52 10.10.2011.

Davno sam rekao Štimac je slotkorječiv. Lijepo zbori ali mutno radi. Ja mu ne vjerujem i mislim da je on lopina. Bilić je šupljak, a on je lopina.

VL
VA
Vatrenko
10:54 10.10.2011.

Kakav je ovo clanak, molim vas? Po cemu je Stimac \"slabe kraljeznice\"? Ej, ovakvo novinarstvo je kao za vrijeme juge! Po potrebi... Po meni je Stimiac NAJBOLJE rijesenje za Repku!

VL
HR
hr76
11:01 10.10.2011.

Nikakav Štimac, jedino CICO KRANJČAR!

VL
OB
-obrisani-
11:07 10.10.2011.

Ma i Cico je bolji od Stice,samo mu pijancenje zabranit treba dok je u reprezentaciji.... Inace nogac kod prvog kiksa jer se i on gura iako kaze da ne zele lomacu praviti i Bilica spaljivati...

VL
MS
mladen s
11:12 10.10.2011.

bosnu u baražu, kad je bal nek je maskmbal.

VL
SA
SajamTastine
11:20 10.10.2011.

Evo razloga zbog kojih vecernji.hr novinari misle da jednog Stimca treba postaviti za izbornika: \"Zato što je rođeni vođa, autoritet, faca? Možda, uspjelo je Rijkaardu i Van Bastenu, bez ijedne vođene utakmice, možda uspije i Štimcu...\" Od kada je stimacac \"rodjeni vodja, autoritet\" i molim vas, \"faca\"? I pazi ovo: \"MOZDA uspje i Stimcu\". PA MOZDA USPJE I SLAVENU BILICU povrsni i plitki korumpirani i pristrasni otrovni novinarcici, placeni od tog samopromotera Stimca!! Dovoljno je i sam imao malverzacija, da si moze priustiti da vas potplacuje. Ako je vama najbolji argument za Stimca na mjesto izbornika, to sto \"mozda mu uspje\", onda daj se stvarno zapitajte, koliko ozbiljno i profesionalno vi radite svoj posao.

VL
SA
SajamTastine
11:24 10.10.2011.

u poslijednjih 12ak sati, napisali ste barem 5 pristrasnih, tj. neobjektivnih clankova o Bilicu i tome kako ga treba smjeniti ili kako ce ga se smjeniti, i kako treba Stimca postaviti na mjesto izbornika. Koliko vas Stimac placa?? Mora da je dobro kada toliko vrijedno pisete svoje sramotne clanke. No, odgovori nam zasto Stimca postaviti? Sto njega kvalificira za tako odgovornu funkciju? I kao \"Stimac nas moze odvesti na euro\". A sto, Bilic ne moze? Statistika govori drugacije, Marsicu. Ali vi ionako ne pisete objektivno, vec onako kako vam ruke koje vas hrane govore da pisete. Da nije tako, objavio bi Cire Blazevica intervju, naseg najboljeg i najuglednijeg trenera, koji je stao uz bilica juce u intervjuu, a ne bi inzistirao na misljenjima lesinara i nezaposlenih Cice i Stimca. Objavili biste i da je i Ciro imao ovakvu situaciju u kvalifikacijama pred Francusku 1998, kada smo bili broncani. Neki shvataju da ste obicni pristrasni i korumpirani novinari. zuta stampa.

VL
OB
-obrisani-
11:35 10.10.2011.

Sajam Tastine.... Nisi razumio sto je gosp. Dasovic htio reci.... ne kaze on nego iznosi samo ono sto je navodno od strane onih receno sa kojim je Stico ratova i pokusava rusiti (Mamic ). samo Maminjo zaboravalja da on nijeon nije nikakv grand persona u HNS-u i nema pravo nikog predlagat niti smjenjivat.... To moze u Dinamu kako je godinama radio,a i u buduce.... repka je za njega pase ,tabu,treba mu se jednostavno reci ,ili Markovic muci kad maminjo zine...Onda je Markovic jos gori i dvolicniji neg sam mislila...

VL
SE
serđo
11:37 10.10.2011.

ako za novog izbornika postave štimca, mamić i marković su zreli za vrapče.

VL
OB
-obrisani-
11:45 10.10.2011.

Prava pitanja!

VL
DU
Deleted user
11:46 10.10.2011.

\"...a sada, deset mjeseci kasnije, pred njim kleči i zove ga da ispravlja njegove brljotine. Ono što je pod Mamićevim pokroviteljstvom upropastio Bilić.\"-Je da je Bilić puno toga upropastio sa svojim nekim forama (ne pozivanje Petrića, šikaniranje Pranjića, forsiranje Kalinića koji je bio proglašen najvećim promašajem Premier lige, Strinićevo forsiranje na beku, je da je dobar u napadu, ali u obrani je katastrofa), no kaj s tim ima Mamić? Koji je Dinamov igrač u zadnje tri godine od početka odigrao utakmicu repke? I to igrači koji su ipak prosječno godišnje odigrali po 6, 7 utakmica s europskim klubovima. \"...Možda, uspjelo je Rijkaardu i Van Bastenu,\"-idi Dasoviću pa bre jesi li ti poludio? Jel ti znaš tko su uopće ova dvojica?

VL
ČA
čaratan
23:39 10.10.2011.

A javija se pravi kad je u pitanju kicma iliti po hrvatskome,Dasovicu kraljeznica.Kladim se da ti pripadas skupini bezkraljeznjaka,jel tako?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.