Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što kažete?

Gazzetta obnovila Jugoslaviju i sastavila najboljih 11: 'Ovo je momčad za svjetski naslov'

Glasgow: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice Hrvatska - Škotska na EP
Luka Stanzl/PIXSELL
19.11.2022.
u 12:44

Ugledni talijanski medij je prema vlastitom izboru odredio imaginarnih najboljih 11

Talijanska Gazzetta dello Sport najčitaniji je sportski list u toj zemlji, a sada je sastavila najbolju momčad iz država nekadašnje Jugoslavije. 

Svoje mjesto su u momčad naravno dobili i Hrvati, prije svega tu je Luka Modrić, zatim Borna Sosa koji je navodno velika želja milanskog Intera, Marcelo Brozović i Ivan Perišić. 

Prema Gazzetinom izboru, najbolja postava izgleda ovako u formaciji 4-3-3: Oblak (Slovenija), Kolašinac (BiH), Milenković (Srbija), Rahmani (Kosovo), SOSA (Hrvatska) - MODRIĆ (Hrvatska), Milinković - Savić (Srbija), BROZOVIĆ (Inter) - Šeško (Slovenija), PERIŠIĆ (Hrvatska), Vlahović (Srbija). 

Od rezervi Talijani su imaginarno uvrstili još: Vanju Milinković-Savića (Srbija), Stojanovića (Slovenija), Lovrena (Hrvatska), Pavlovića (Srbija), Bijola (Slovenija), Dedića (BiH), Kovačića (Hrvatska), Pjanića (BiH), Kostića (Srbija), Zajca (Slovenija), Pašalića (Hrvatska), Lukića (Srbija), Mitrovića (Srbija), Oršića (Hrvatska), Džeku (BiH), Tadića (Srbija) i Jovića (Srbija).

U  Gazzetti dello Sport su napisali kako su sastavili 'hipotetsku reprezentaciju Jugoslavije koja bi s punim pravom jurišala na naslov u Kataru'.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:24 19.11.2022.

Kazem da im netko konacno treba javiti da jugoslavija vise ne postoji i da je nikad vise nece biti, a po njima smrdljiva slavenska Hrvatska koju smatraju nizom kl(r)asom, im je dala vise izvrsnih nogometasa nego bilo koja druga zemljaa iz ex yu i to za sicu, a u njihovim klubovima su im bili nezamjenjivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije