Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije zadovoljan

Gavranović odgovorio na prozivke zbog slavlja gola protiv Rijeke

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/10
07.03.2018.
u 20:49

- Ne mogu biti zadovoljan. Došli smo se ovdje nametnuti, ali stvari su se brzo promijenile nakon našeg pogotka

Nogometaši Dinama doživjeli su poraz od Rijeke na Rujevici (1:4). Mario Gavranović vratio se u 'krivom' dresu, zabio gol, ali njegova momčad je izgubila.

- Ne mogu biti zadovoljan. Došli smo se ovdje nametnuti, ali stvari su se brzo promijenile nakon našeg pogotka. Prvo pogreška pa crveni karton i onda opet još dva poklona Rijeci. Sa svim tim pogreškama danas nismo zaslužili više.

Doček je bio vruć...

Rijeka - Dinamo
1/8

- Očekivao sam da će biti tako. Ali kad je utakmica počela, bio sam koncentriran samo na svoju igru.

Slavili ste pogodak...

- Jesam, svatko ima svoj stil. Mislim da nisam igrao dvadeset godina u Rijeci da bi sad nešto... Mislim da je zabiti gol najljepša stvar koja postoji u nogometu. Nogomet je moj život i zašto ja ne bih slavio pogodak u velikom derbiju kao što je ovaj protiv Rijeke. Možda netko drugi vidi to drukčije.

Komentara 9

IL
ilijan
21:49 07.03.2018.

Gavranović još dok je igrao za mladu reprezentaciju Švicarske isticao je želju da bi volio zaigrati za Hrvatsku i za Dinamo. To je za Gavranovića bio gol života još da je bio pobjedonosni i ja bi sada sretan bio. Dinamo i kad pobjeđuje i kad gubi dinamo se voli i ljubi! Dinamoooo šampone!

MA
manjabegic
21:46 07.03.2018.

ne vidim razlog zasto ne slaviti? pa nije Mario dijete rijeke... dapace deklarirani dinamovac

IL
ilijan
21:46 07.03.2018.

Da je bio pobjedonosni i ja bi sada sretan bio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije