Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'A što reći?'

Trener Dinama: Tri poklonjena gola, crveni karton...

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/10
07.03.2018.
u 19:33

Svaka utakmica nosi svoje, u svakoj se događaju ovakve stvari, ali danas su takve stvari bile vidljive i kažnjene.

U zaostaloj utakmici 23. kola HNL-a Rijeka je na Rujevici pobijedila Dinamo 4:1. Modri su poveli, ali kekova družina uspjela je preokrenuti i uvjerljivo slaviti.

Trener Dinama Mario Cvitanović bio je razočaran.

- Čestitam Rijeci na pobjedi, a ne znam kako bih komentirao utakmicu. Što da kažem suvislo, a da ne ispadne smiješno. Dobro smo otvorili susret i poveli 1:0. Što možemo reći sada nakon 4:1...

Dinamo nije bio na razini, posebno zadnja linija koja je griješila.

Rijeka - Dinamo
1/8

- Minimalno tri poklonjena gola, crveni karton... Neću ulaziti u neke odluke. Mislim da smo inzistirali bez obzira na to sve skupa. Što reći pametno i suvislo nakon ovakvog rezultata? Ovo je velik poraz, boli i nije dobro za nas. Rekao sam to i igračima u svlačionici. Nikako nije dobro. Pustimo pouke i to da naučimo nešto iz svake utakmice. Svaka utakmica nosi svoje, u svakoj se događaju ovakve stvari, ali danas su takve stvari bile vidljive i kažnjene. Morat ćemo donositi neke odluke.

Komentara 36

KA
kanđija
21:09 07.03.2018.

E moj Cvitanoviću. Da je sudac onako kasapio Rijeku Mance i Kek bi bar pet puta ušli na teren i dobili crvene kartone... a ti i tvoj pomoćnik trčite oko 4 pomoćnog ko mačke oko vruće kaše...

DV
dvauosam
20:25 07.03.2018.

Cvitanoviću odstupi jer nisi dorastao voditi ovu ekipu.

Avatar zagorac2
zagorac2
22:38 07.03.2018.

vratite Z. Mamica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije