Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI KLAN

Gasol hvali Fernandeza

fernandez_240.jpg
import
29.10.2008.
u 12:22

Dvoboj LA Lakersa i Portlanda u Los Angelesu na otvaranju NBA lige donio je i susret dvojice španjolskih reprezentativaca na suprotnim stranama.

Lakersi su proslavili uvjerljivu pobjedu 96-76 uz 23 koša Kobea Bryanta. Centar Lakersa i španjolske reprezentacije Pau Gasol postigao je 15 koševa, sve u prvom poluvremenu, a imao je i 7 skokova.

Gasol je imao priliku uživo svjedočiti prvom nastupu u NBA-i svog reprezentativnog suigrača Rudyja Fernandeza, jednog od najatraktivnijih europskih košarkaša i najboljih šutera. Fernandez se solidno predstavio, sa 16 koševa bio je drugi strijelac Portlanda. Pogodio je i tri trice iz 5 pokušaja. Tom je učinku dodao 4 asistencije i po dva skoka i dvije ukradene lopte. I više nego dovoljno za Gasolove komplimente:

- Rudy je bio vrlo dobar, igrao je s mnogo samopouzdanja. Pokazao je da je igračina, vrlo talentiran igrač koji bi trebao imati jako dobru sezonu. Čestitam mu na dobrom početku u NBA ligi, mogu ga samo ohrabriti da tako i nastavi – izjavio je Gasol.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije