Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE KORISTITI TRT

Frank Mir u meču protiv Overeema uz pomoć dopinga

Frank Mir
Foto: PA/Pixsell
30.01.2014.
u 13:31

Mirov protivnik Overeem je zbog povećanog, točnije enormno povećanog nivoa TRT-a bio suspendiran svojevremeno te je ostao bez borbe za pojas.

Frank Mir u okršaj s Alistairom Overeemom ući će uz pomoć dopinga! Amerikancu je naime odobreno korištenje TRT-a, terapije zamjene testosterona.

Informaciju je MMAjunkie portalu objavio sam Mir, a kasnije ju je potvrdio i Nick Lembo, predstavnik Atletske komisije New Jerseya.

- Dozvolu su Miru već davale komisije Nevade i Wisconsina. Zbog tih podataka koje smo dobili, i mi smo donijeli istu odluku - rekao je Lembo.

Mir je dozvole za TRT dobijao i u mečevima s Joshom Barnettom na UFC-u 164, te ranije na UFC-u 146 eventu, kada je od njega bio bolji Junior Dos Santos.

Podsjetimo, Mirov protivnik Overeem je zbog povećanog, točnije enormno povećanog nivoa TRT-a bio suspendiran svojevremeno te je ostao bez borbe za pojas.

Komentara 1

CA
cap007
14:26 30.01.2014.

Nisam siguran da li vi znate sto znaci TRT(tesosteron replacement therapy). Kada ste stalno na dopingu i dosegnete razinu koja nije vise dopustena i prestanite koristiti doping, razina testosterona će vam se naglo smanjiti i pasti će daleko ispod prosječnee razine normalnog muškarca. Overeem je morao prestati s dopingom i nakon sto mjesecima nije vise smio koristiti doping, razina testosterona mu se toliko smanjila da je imao duplo manje testosterona nego prosječan muškarac. Tada se odobri TRT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije