Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOPOSTOTNI UČINAK

Francuzi s nevjerojatnih 14:0 svladali Gibraltar i srušili 'neoboriv' rekord

Euro 2024 Qualifier - Group B - France v Gibraltar
Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
1/4
18.11.2023.
u 23:13

Francuska je ovom pobjedom nastavila impresivan niz. U sedam utakmica slavila svih sedam puta, uz jedan primljeni i 27 zabijenih golova

U pretposljenjem kolu kvalifikacije za Euro 2024. godina Francuska je pobijedila Gibraltar s "abnormalnih" 14:0 i time postavili novi rekord kvalifikacija. S ovih 14 pogodaka oborili su rekord Njemačke iz 2008. godine kada su pobijedili San Marino rezultatom 13:0.

U susretu je najbolji strijelac bio Kylian Mbappe, ali zabio je "samo" tri gola. Dosta na mreži suparničke momčadi izredali su se šutevi brojnih igrača. Ujedino je ovo bila najveća pobjeda Francuske i najteži poraz Gribraltara u povijesti.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

 
Euro 2024 Qualifier - Group B - France v Gibraltar
1/48

Prva dva pogotka na utakmici bili su autogolovi Santosa (3') i Mouelhija (5'), a 17-godišnji debitant Zaire-Emery je zabio u 16. minuti za 3:0. U istoj akciji je ozlijedio gležanj i morao biti zamjenjen, a Santos je zbog starta na njega isključen.

VEZANI ČLANCI:

Ovo je popis strijelaca: Tri Mbappé (30-11m, 74, 82), dva Coman (36, 65) i Giroud (89, 90+1), po jednog Clauss (34), Fofana (37), Rabiot (63) i Dembele (73). Time je Francuska nastavila pobjednički niz. U sedam utakmica slavila svih sedam puta, uz jedan primljeni i 27 zabijenih golova.

VIDEO 'Otac je patio zbog rata u Jugoslaviji. Uzimao je novac koji je pripadao meni, a jedva sam preživio'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije