Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI SREBROM

Francuski nogometaši otkazali doček: 'Žele samo ići kući'

FIFA World Cup Final Qatar 2022 - France fans react on the Champs-Elysees during the final between France and Argentina
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS
1/5
19.12.2022.
u 14:33

Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući.

U Parizu je otkazan današnji doček francuske nogometne reprezentacije koja je u nedjelju izgubila od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Katru, javlja francuska tiskovna agencija AFP. Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući.

Isprva su planirali kraću ceremoniju na Place de la Concorde, ali su zbog poraza već otkazali klasičnu paradu na Champs-Élysées. Sada je, kako je rekao Le Graet za televizijsku postaju BFMTV, otkazana i kraća ceremonija. Zrakoplov s francuskim nogometašima sletjet će u zračnu luku Roissy oko 18 sati.

"Igrači samo žele ići kući, tako da neće biti dočeka na Champs-Élysées. Umjesto toga, otići će kući odmah nakon što zrakoplov sleti", rekao je predsjednik FFF-a Le Graet u kratkoj izjavi koju prenosi AFP.

Francuzi su u nedjelju razočarani napustili stadion Lusail u Dohi. Nakon 90 minuta na semaforu je bilo 22, nakon produžetaka bilo je 3-3, a u sudačkoj nadoknadi Argentinci su bili uspješniji s 4-2 i slavili treći naslov u povijesti.

Francuzi su u četvrtom finalu izgubili drugi put. Prije četiri godine osvojili su naslov u Rusiji.

 

Komentara 9

TE
Teig1
15:32 19.12.2022.

Boje se izgleda srdačnoga susreta u svojoj zemlji sa mnogobrojnim doseljenim Marokancima.

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
14:56 19.12.2022.

Francuzi trebaju još puno učiti od nas Hrvata i komšija nam Srba. Mi slavimo sve, i pobjede, a jednako tako i poraze...

KL
Klavocin
17:21 19.12.2022.

Jučer gledam penale, nisam rasist ali na centru ni jednog bijela. Kćer mi kaže pravu istinu o tim Francuzima, da je svaki njihov reprezentativac koji igra za francusku, mogao igrat u bogatijoj zemlji alžiru, Maroku i sl oni ne bii imali reprezentaciju. Oni nemaju domoljublje, prodali su se bogatima i neka im

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije