Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Francuska vrlo uvjerljiva protiv Brazila na otvaranju prvenstva

Francuska - Brazil
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
11.01.2017.
u 23:11

Porte je bio prvi strijelac sa šest golova, a po tri gola za Francuze su ubilježili Guigou, N. Karabatić i Narcisse. Omeyer je na vratima imao 14 obrana, dok je Brazilce predvodio Toledo s 5 golova

Francuski rukometaši slavili su na otvaranju Svjetskog prvenstva u Parizu protiv Brazila s uvjerljivih 31:16 (17:7). 

Francuzi su pred rekordnih 20 tisuća gledatelja sa stilom započeli pohod na svoj šesti svjetski naslov, a utakmicu su domaćini dobili već nakon prvog dijela kada je bilo 17:7.

Porte je bio prvi strijelac sa šest golova, a po tri gola za Francuze ubilježili su Guigou, N. Karabatić i Narcisse. Omeyer je na vratima imao 14 obrana, dok je Brazilce predvodio Toledo s 5 golova. 

Hrvatski su rukometaši u skupini C sa selekcijama Bjelorusije, Čilea, Saudijske Arabije, Njemačke i Mađarske, a prvu utakmicu igraju u subotu protiv Saudijaca.

Komentara 5

LE
Lester
07:46 12.01.2017.

Sreca da je vrli RTL otkupio prava za svjetsko prvenstvo i onda umjesto utakmice Francuska - Brazil puste pet na pet i šetnja s dinosaurima. Bravo RTL!I nema prijenosa tekmi do sutra kada nasi igraju.

DU
Deleted user
05:25 12.01.2017.

Sreća pa imamo prijenos

TH
than
15:33 12.01.2017.

Zar je pocelo neko prvenstvo ?!?!?! Ja to nisam primjetio... Danas toliko dobrih utakmica, a ono cvrc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije