Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
benzema ne igra u finalu

Potres u Francuskoj uoči finala: Deschamps potjerao osvajača zlatne lopte?

QAT, FIFA WM, Katar 2022, Team Frankreich
EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
16.12.2022.
u 08:53

Javna je tajna kako ne cvate ljubav između Benzeme i Deschampsa, sada bi ovaj odnos mogao biti još lošiji

Nemirno je u redovima branitelja naslova svjetskog prvaka Francuske, stižu informacije kako je izbornik Didier Deschamps odlučio kako neće koristiti usluge napadača madridskog Reala, odnosno rekao mu je kako je najbolje da napusti njihov reprezentativni kamp u Kataru. Vijesti su to koje donosi španjolski novinar Sergio Valentin, iako je Real poslao zeleno svijetlo za nastup u finalu, to se prema svemu sudeći neće dogoditi. 

- Nešto se događa između Didiera Deschampsa i Karima Benzeme . To se moglo vidjeti i u javnosti. U to se moglo ponovno uvjeriti nakon pobjede Francuske protiv Maroka u polufinalu Svjetskog prvenstva. Upitan o mogućem povratku Benzeme u Katar za finale Svjetskog prvenstva, Deschamps je pokazao nelagodu na to pitanje i ogradio se se na sljedeći način: 'Neću odgovoriti, sljedeće pitanje.' Napadač Real Madrida nije otišao svojom voljom, već je izbačen - piše Valentin. 

 

 

- Benzema je ogorčen na Didiera Deschampsa. Ne razumije tretman koji je dobio. Nakon prvih treninga u Kataru i vidjevši da se nije oporavio od nelagode u mišićima, Deschamps je prišao Benzemi i rekao: 'Kakva šteta što Karim moraš otići'. Prenio je to nogometaš koji ima osjećaj da ga izbornik ne voli. - zaključuje novinar. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 


Komentara 6

Avatar spremno zidam
spremno zidam
09:20 16.12.2022.

Argentina ce pobijediti, bit ce penal za njih, tko se hoce kladiti..?

PL
plajo
12:06 16.12.2022.

Sve je namješteno da Mesi postane svjetski prvak, Šeici su tako odlučili, izgleda da su u zadnji čas odlučili i da Maroko kao predstavnik islamskog svijeta (a Qatarci su islamisti ) osvoji medalju, jer su instalirali svog sudca u utakmici Maroko - HR ....lova je velika u pitanju a Fifa ovisi o lovi i to je 1x1 , a dobro šta da radimo ,premali smo da tu nešto možemo promijeniti, bit ćemo četvrti i to je uspjeh ,a ni lova nije loša....bravo Hrvatska !

DU
Deleted user
11:49 16.12.2022.

Znači Argentina pobjeđuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije