Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIĆ I ŠEBETIĆ

FOTO Strašan sudar na pripremama Kauboja: Evo kako izgledaju posljedice

L'Espagne championne d'Europe pour la deuxième fois
Bertrand Delhomme/PIXSELL
03.01.2021.
u 18:06

Fizioterapeut reprezentacije i u slobodno vrijeme već dobro poznati influencer Damir Kajba, objavio je na svome Facebooku fotografije posljedica ovog sudara

Hrvatski rukometni reprezentativci pripremaju se za Svjetsko prvenstvo u Egiptu,koje ih očekuje od 13. do 31. siječnja, a jedna od najboljih vijesti iz njihove tradicionalne baze u Poreču je da su svi bili negativni na PCR testiranju na koronavirus. 

Ipak, postoje i neke ne baš toliko sjajne vijesti. Naime, za vrijeme priprema u jednoj akciji su se Marino Marić i Luka Šebetić sudarili glavama, a deblji kraj je izvukao Marić, iako je Šebetić bio taj koji je pao na pod. 

Fizioterapeut reprezentacije i u slobodno vrijeme već dobro poznati influencer Damir Kajba, objavio je na svome Facebooku fotografije posljedica ovog sudara.

- Pogodi tko sam - napisao je Kajba pa dodao:
- Nema lagano - i tome priložio tri fotografije: Kvrgu, šljivu i liječenje. 

Podsjetimo, Hrvatska ima i dvije utakmice EHF Kupa. Sa Španjolskom igra u utorak u 17:15 u Poreču, a uzvrat je u subotu u 18:00 u Madridu nakon čega momčad putuje u Egipat. U skupini će igrati s Katarom, Japanom i Angolom.

Komentara 6

PP
plavac plavi
18:42 03.01.2021.

Krelci iz VL naprave od muhe slona!!

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
20:04 03.01.2021.

Nije bilo dovoljno za od toga npraviti "lošu vijest za Červara"!

GR
Grandstar
18:31 03.01.2021.

Mogli su otic u petrinju onaj dan kad su se naslikavali i estinu i smijali nekim svojim glupim salama Bar jedan sleper da istovare za kondiciju ili poklone barem po grijalicu jer mislim da imaju Vjerujem da su mnogima pali u ocima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije