Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNO ILI?

FOTO PAOK opasno podcijenio Hajduk? Ovako su Grci objavili ždrijeb play-offa

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.08.2023.
u 15:42

Grčki predstavnik PAOK objavio je prilično neobično grafiku prilikom najave potencijalnog protivnika u play-offu tako što već računaju da su pobijedili Hajduk u trećem pretkolu.

Hrvatski predstavnici u nogometnoj Konferencijskoj ligi Hajduk, Osijek i Rijeka u ponedjeljak su na ždrijebu u Nyonu saznali eventualne protivnike u posljednjem, 4. pretkolu.

Tako će Osijek, ukoliko u 3. pretkolu izbaci Adanu Demirspor, u 4. pretkolu igrati protiv pobjednika susreta Olympiacos - Genk, Hajduk će, ako bude bolji od PAOK-a igrati protiv Rosenborga ili Heartsa, a Rijeka će, ako izbaci B36 Torshavn, igrati protiv Lillea. 

VEZANI ČLANCI:

Grčki predstavnik PAOK objavio je prilično neobično grafiku prilikom najave potencijalnog protivnika u play-offu tako što već računaju da su pobijedili Hajduk u trećem pretkolu. 

Grci su prilikom izrade grafike stavili samo svoj grb nasuprot onih Rosenborga i Heartsa, dok su svi ostali klubovi stavili oba grba jer se radi o dvoboju u kojem će se tek sastati budući pobjednici nakon dvije utakmice. 

Komentara 5

ST
sttipe
14:59 08.08.2023.

Ako kladare daju 50:50, onda smo bar mrvu bolji. Jer je uzvrat doli..

ZA
zagi101
00:45 08.08.2023.

pa kad su vidli od kog je hajduk ispadao zadnjih godina normalno je da misle kak su favoriti, a i kak ne buš favorit protiv kluba koji ispada od konobara

ST
starsandstripes
19:18 07.08.2023.

uvijek je dobro kad te protivnik podcjeni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije