Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO SREĆE

KL: Naši klubovi doznali suparnike u play-offu. Osijek i Rijeka dobili najgori ždrijeb, Hajduk imao sreće

Osijek:  Osijek i Rijeka igraju posljednje, 36. kolo HNL-a
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/25
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.08.2023.
u 14:26

Tri HNL kluba nalaze se u kvalifikacijama za grupnu fazu Konferencijske lige i doznali su moguće suparnike u play-offu ako preskoče 3. pretkolo

Hrvatski predstavnici u nogometnoj Konferencijskoj ligi Hajduk, Osijek i Rijeka u ponedjeljak su na ždrijebu u Nyonu doznali eventualne protivnike u posljednjem, 4. pretkolu.

Tako će Osijek, ako u 3. pretkolu izbaci Adanu Demirspor, u 4. pretkolu igrati protiv pobjednika susreta Olympiacos – Genk, Hajduk će, ako bude bolji od PAOK-a, igrati protiv Rosenborga ili Heartsa, a Rijeka će, ako izbaci B36 Torshavn, igrati protiv Lillea.

VEZANI ČLANCI:

Prve utakmice igrat će se 24. kolovoza, a uzvrati 31. kolovoza.

Osijek će u četvrtak igrati prvu utakmicu 3. pretkola u Turskoj, Rijeka na Farskim otocima, dok će Hajduk u Splitu ugostiti PAOK. Uzvrati 3. pretkola su 17. kolovoza.

Komentara 12

DE
derin
15:08 07.08.2023.

Treba prvo dati sve od sebe sad jer ih ne čekaju lagani protivnici, pa ako se prođe misliti dalje. Sretno svima.

Avatar Brko
Brko
14:48 07.08.2023.

Barem su izbjegli Gziru.

ZG
zg1985
19:09 07.08.2023.

znaci u 4. pretkolu ostaje samo rijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije