Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Požuri, JE*OTE!'

FOTO Nevjerojatno: Nadalu pokazala srednjak i psovala dok je nisu izbacili

Australian Open
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
11.02.2021.
u 15:07

S njom se složio i sudac na nešto ljepši način pa je na Rafino stavljanje kose iza uha, povlačenje hlačica i slično rekao: - Odgađaš sve.

Da Rafael Nadal ima posebne rituale prije svakog servisa znaju i vrapci na grani. Da zbog toga njegova priprema traje 'pinkicu' duže, također svi znamo, ali nije to toliko dugo da bi nekoga izbacilo iz takta. Ili? 

Naime, jedna je gospođa u publici potpuno 'poludjela' na jednom Rafinom servisu. Bilo je to u Melbourneu na Australian Openu. Nadal je bez problema riješio je Amerikanca Michaela Mmoha u drugom kolu rezultatom 6:1, 6:4, 6:2. Nije meč niti dugo trajao, tek sat i 48 minuta, praktički kao što traje nogometna utakmica s pauzom i dodacima. No i to je gospođi bilo previše. Doduše, ona do kraja nije niti ostala. 

Australian Open Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia, February 11, 2021 A fan gestures towards Spain's Rafael Nadal during his second round match against Michael Mmoh of the U.S. REUTERS/Asanka Brendon Ratnayake ASANKA BRENDON RATNAYAKE
Foto: ASANKA BRENDON RATNAYAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Požuri, je*ote! - povikala mu je gospođa i pokazala srednjak s ionako slabo popunjenih tribina. 

S njom se složio i sudac na nešto ljepši način pa je na Rafino stavljanje kose iza uha, povlačenje hlačica i slično rekao:

 

- Odgađaš sve. 

Rafael se nasmijao i pitao gospođu govori li to stvarno njemu, ali se nije dao smesti nego je puknuo asa. 

Australian Open Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia, February 11, 2021 A fan gestures towards Spain's Rafael Nadal as she is escorted out of the stadium by security during his second round match against Michael Mmoh of the U.S. REUTERS/Asanka Brendon Ratnayake ASANKA BRENDON RATNAYAKE
Foto: ASANKA BRENDON RATNAYAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Gospođa nije stala i dalje. Vikala je i gestikulirala, a onda je po nju došlo osiguranje i izbacilo je sa stadiona. 

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Komentara 1

PU
puniša
17:30 11.02.2021.

gospoja Rudan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije