Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO!

VIDEO Igrač slomio nogu, hitna došla po njega pa ju morali gurati da upali

Primeira Liga - S.C. Braga v FC Porto
PEDRO NUNES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.02.2021.
u 14:45

Stradao je branič Brage, David Carmo (21). Naime, dok je Braga još gubila 1:0, zicer je imao Luis Diaz u 70, minuti, a kao pravi branič, Carmo ga je spriječio u njegovom naumu

U prvoj polufinalnoj utakmici Portugalskog kupa između Brage i Porta nismo vidjeli pobjednika (1:1), ali smo opet vidjeli jednu neugodnu scenu.

Naime, stradao je branič Brage, David Carmo (21). Naime, dok je Braga još gubila 1:0, zicer je imao Luis Diaz u 70, minuti, a kao pravi branič, Carmo ga je spriječio u njegovom naumu. 

Nažalost, upravo je u toj situaciji ozlijedio gležanj. Ostao je nepomično ležati, a VAR soba i sudac su odlučili da Diazu treba dati crveni karton. 

U međuvremenu je po ozljeđenog braniča stigla hitna, ali kada su krenuli prema izlazu, vozilo nije moglo upaliti pa su igrači oba kluba pomogli pogurati ga. Sve je trajalo dosta dugo i još su dodatno oštetili travnjak pa je na kraju igrano još 12 minuta nadoknade. 

U toj istoj nadoknadi je Mateus Uribe dobio crveni karton pa je Porto ostao sa samo devet igrača. Braga je to uspjela iskoristiti tek da izvuće egal, ali ne i pobjedu. Uzvrat se igra 3. ožujka, a Carmo sigurno neće biti ondje. Nažalost, neće biti niti u Liverpoolu koji ga je toliko želio dovesti.

Zbog autorskih prava nismo u mogućnosti objaviti video, ali ga možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se priprema spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Klopotec22
Klopotec22
15:24 11.02.2021.

Sad bi kod nas napisali da smo propala zemlja i da smo pravi balkanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije