Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT HAJDUK - PAOK

FOTO Grobari u Solunu: Hajduk dočekali uzvicima 'Srbija!' i na tribini postavili uvredljive poruke

Toumba poruka
Foto: Dalmatinski portal
1/2
17.08.2023.
u 19:27

Na solunskoj Toumbi je igrače Hajduka dočekala mala skupina navijača s uzvicima "Srbija! Srbija!", a na tribini je na ćirilici bilo napisano: "Pape i dida volili su dilda.

Nogometaši Hajduka večeras od 19:30 u Solunu igraju uzvratnu utakmicu trećega pretkola Konferencijske lige protiv PAOK-a. Usprkos brojnim prilikama koje je splitska momčad imala na domaćem terenu, nisu uspijeli zabiti gol, a susret na Poljudu je završio rezultatom 0:0.

Solunski stadion znan pod imenom Toumba, daleko je poznat po svojoj užarenoj atmosferi. Tako su igrači Hajduka sat i pol prije početka utakmice došli razgledati travnjak.

VIDEO Neugodan doček u Solunu: Navijači uzvikivali 'Srbija' i na tribini postavili uvredljive poruke

Tamo ih je dočekala mala skupina navijača s uzvicima "Srbija! Srbija!", a na tribini je na ćirilici bilo napisano: "Pape i dida volili su dilda."  Potom je na zahjev delegata transparent uklonjen, a navijači su umjesto njega postavili zastavu Republike Srbije, piše Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 23

MA
madmaximo
20:06 17.08.2023.

Najjači su kad je za šalu, kad je za ozbiljno onda postanu traktoristi ... i onda još za to nas optužuju, a traktorijadu su im njihovi (po)četnici izrežirali, a mogli su Z4 imati i stvarat nam probleme ... iako iskra prijetnje gori, a hdz lopovi oslabljuju državu umjesto da nam je vojska jača od izraelske

BO
boom
20:24 17.08.2023.

Grobari vole dilda. I u ratu i u miru.

ZG
zg1985
20:08 17.08.2023.

poturice misle da svi dijele njihove seksualne apetite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije