Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I MOURINHO

FOTO Na rođendan pozvao cijeli Real, došli samo Modrić i Portugalac

Madrid: Luka Modrić na treningu s nogometnim klubom Real Madrid
Foto: JOSE A. GARCIA
1/3
14.11.2022.
u 17:30

Kapetan hrvatske reprezentacije tek je bio stigao u Madrid kada ga je Essien zvao da proslave. Jedini se uz Luku odazvao Carvalho, a sve je prokomentirao the Special One.

Michael Essien oprostio se od profesionalnog nogometa prije dvije godine. Najveći trag u karijeri, koju je okončao u Azerbajdžanu, ostavio je kao igrač Chelseaja, no jednu je sezonu proveo i u Madridu.

Essien je dres Reala na posudbi nosio u sezoni 2012./13., kada je u klub stigao i ponajbolji veznjak svijeta Luka Modrić. Teško je za procesuirati da je odonda prošlo već deset godina, ali jedna fotografija izvan travnjaka, između ostalog, dokaz je da je doista bilo tako.

Naime, nogometaš iz Gane slavio je rođendan i odlučio na proslavu pozvati cijelu madridsku momčad. Međutim, došla su samo dvojica – Ricardo Carvalho i Modrić. Iako se ostatak nije pojavio, trojac je u dobrom raspoloženju proveo večer. Essienu vjerojatno nije bilo svejedno.

Situaciju je prokomentirao Jose Mourinho, tada trener Reala, koji je bio iskren prema svom igraču.

- Smiri se. Jednostavno su više zainteresirani za sebe nego za bilo koga drugoga, ali nemoj to shvatiti na pogrešan način – rekao je Portugalac.

Mourinho je idućeg ljeta preuzeo Chelsea, gdje ga je po povratku s posudbe dočekao upravo Essien.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 1

MA
marta22
20:27 14.11.2022.

"Teško je za procesuirati"?! A kako je tek teško u Večernjem, našem najtiražnijem dnevniku, pročitati ovakvu rečenicu!!! Strašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije