Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
real dovodi zamjenu

Poznati španjolski medij: 'Luka Modrić dobiva novi ugovor, Real dovodi novo megapojačanje'

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
JUAN MEDINA/REUTERS
14.11.2022.
u 12:23

Modrić će idućeg rujna napuniti 38 godina, nalazi se u veteranskim godinama, navodno je Real već dogovorio zamjenu.

Luka Modrić će prema svemu sudeći dobiti novi ugovor na kraju ove sezone, tvrdi ABC, ugledne španjolske i svjetske novine.

Hrvatski kapetan i Toni Kroos će dobiti ponudu za produljenje ugovora, no isti izvor piše da su u klubu svjesni da Modrićeve godine prolaze, stoga kraljevi moraju dovesti novog igrača. 

Prvi na meti je Jude Bellingham, sjajni engleski veznjak dortmundske Borussije, prešao je na Westfalen 2020. godine za 25 milijuna eura i tako postao najskuplji 17-godišnjak ikada. 

Luka je u Real stigao 2012. godine te od tada upisao preko 450 utakmica, u rujnu će napuniti 38 godina, nagađa se da će produljiti na još jednu sezonu. 

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije