Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANI TITULU

FOTO Miočić trenira kao zvijer i tvrdi: 'S pojasom ću napustiti kavez'

ZdravkoMamić
23.03.2021.
u 14:00

– Francis je bolji nego prošli put, no i ja sam bolji. Ova borba neće biti poput one prve. Pokušat ću dominirati i završiti borbu ranije. No on je napredovao i snažno udara, ima sjajan tim i dobrog trenera.

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić (20-3) sljedećeg vikenda brani UFC-ov pojas prvaka protiv Kamerunca Francisa Ngannoua (15-3). Njihov uzvratni okršaj predvodi UFC 260 priredbu koja će se održati u Las Vegasu. Obrani li naslov, Miočićev sljedeći suparnik mogao bi biti bivši prvak poluteške kategorije Jon Jones, piše Croring.

– Ma, trenutačno me zanima samo borba protiv Francisa. Uopće se ne zamaram s Jonesom dok se pripremam za meč s Ngannouom – kazao je Stipe Miočić.

Nakon njihovog prvog međusobnog dvoboja u siječnju 2018. godine u kojem je Stipe pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, Miočić je imao tri borbe protiv Daniela Cormiera. U prvoj je izgubio, a onda je izborio dvije pobjede u nizu.

– Cormier je bio sjajan protivnik, imali smo dobru trilogiju i mislim kako se ljudima to svidjelo – istaknuo je Stipe, te se okrenuo svom sljedećem suparniku:

– Francis je bolji nego prošli put, no i ja sam bolji. Ova borba neće biti poput one prve. Pokušat ću dominirati i završiti borbu ranije. No on je napredovao i snažno udara, ima sjajan tim i dobrog trenera.

Ngannou je nakon poraza od Stipe izgubio i protiv Derricka Lewisa, a onda je s četiri brze pobjede u nizu stigao do mjesta izazivača.

Posljednju je izborio lani protiv Jairzinha Rozenstruika kojeg je svladao tehničkim nokautom za 20 sekundi. Prije njega je još pobijedio Curtisa Blaydesa (0:45), Caina Velasqueza (0:26) i Juniora dos Santosa (1:11).

– Borci se razlikuju i svatko ima drugačiju taktiku. No ja imam svoje trenere, timske kolege i njih slušam. Zbog njih napredujem i zbog njih sam tu gdje jesam – podvukao je Miočić.

Dvoboj s Ngannouom dočekuje potpuno spreman.

– Osjećam napredak, snažniji sam, brži, efikasniji i u boljoj formi – istaknuo je Stipe Miočić i zaključio:

– Pobijedit ću i uzdignutih ruku s pojasom oko struka napustit ću kavez. Ništa se neće promijeniti, navodi Croring.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije