Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratila je finale

FOTO Grabar-Kitarović nije bila na dočeku vatrenih, snimala je urnebesne reakcije Macrona

Foto: Instagram
1/15
18.12.2022.
u 21:43

Utakmicu je gledala iz lože, a usput se malo zabavila pa je snimala urnebesne reakcije francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na golove Francuza.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović (54) bodrila je vatrene tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i oduševila upečatljivim modnim kombinacijama. Sinoć je tako našu reprezentaciju bodrila u polufinalu. Švicarac Gianni Infantino (52) predsjednik je FIFA-e (Fédération Internationale de Football Association) tu je priliku iskoristio kako bi se fotografirao s našom bivšom predsjednicom a tu je bio i otac kapetana Luke Modrića (37), Stipe Modrić. 

Nakon novog uspjeha vatrenih na glavnom zagrebačkom Trgu spremili su veličanstveni doček, no bivša predsjednica danas nije bila među okupljenim navijačima već je u Kataru pratila finalnu utakmicu između Francuske i Argentine. Utakmicu je gledala iz lože, a usput se malo zabavila pa je snimala urnebesne reakcije francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na golove Francuza.

Foto: Instagram
Inače, bivša predsjednica je mnoge zaintrigirala modnim kombinacijama koje je nosila dok je pratila utakmice naše reprezentacije.  U Dohi je zajedno s ostalim navijačima žustro bodrila našu reprezentaciju.

VIDEO Ovo je trenutak kada su vatreni stigli na Trg!

Komentara 17

DU
Deleted user
21:50 18.12.2022.

Ni novinar nije bio na doceku kako se vidi, špijunirao je nju!!

AN
ANNY
23:01 18.12.2022.

Usprkos svemu, nju kamera voli, izgleda super , elegantna i zna odabrati garderobu za svaku priliku. To je i ovdje dokazala.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
04:34 19.12.2022.

Instagramuša u kasnom pubertetu puštena s lanca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije