Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA ZVJERKA

FOTO Jokić se vratio u Srbiju poslije osvajanja NBA prstena. Vozi automobil od pola milijuna eura

NBA: Denver Nuggets Championship Parade
Isaiah J. Downing/REUTERS
17.06.2023.
u 22:04

Srpski košarkaši as zaključio je uspješnu sezonu i nalazi se na odmoru

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić doputovao je u Srbiju, gdje je privatnim letom iz Denvera oko 15 sati sletio u zračnu luku Nikola Tesla, nakon što je pobjedom protiv Miami Heata u velikom finalu osvojio NBA naslov. Srpski as je putovao zajedno sa svojom obitelji i prijateljima, pa su se tako na izlazu terminala našli njegova supruga Natalija, kći Ognjena, braća Strahinja i Nemanja, ali i mnogi drugi.

Već na terminalu Nikolu Jokića dočekala je cijela 'ergela' skupocjenih vozila, a u jedno od njih sjeo je i košarkaški majstor. U pitanju je skupocjeni automobil Mercedes Brabus koji košta preko 500 tisuća eura, a zatim se Jokić odvezao zajedno sa suprugom i ostalima.

Još jedan detalje se ističe kod Jokića, a riječ je o također skupocjenom satu. Model se zobe Rolex Batman, srebrno-plave je boje, a vrijedi u rasponu od 15 do 25 tisuća dolara.

VEZANI ČLANCI:

Uzeo ga je ponajprije radi imidža s obzirom na to da mu je nadimak Joker, jedan od glavnih Batmanovih protivnika.

Fotografije možete pogledati OVDJE

Komentara 7

SK
skafiskafnjak
07:15 18.06.2023.

hajmo malo jokic lazic karleusa vucic .....niste odavno

KU
Kujttim
05:35 21.06.2023.

Jokić je mala beba za suca Krušlina koji je osudio Mamića. Naime, Jokić nosi sat Rolex Batman od 15.000 dolara, a Krušlin je nosio Mamićev sat od 40.000 eura.

DU
Deleted user
10:16 18.06.2023.

Kapa dole Jokiću, nema mu ravnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije