Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Fotka Japanca usred Beograda 'zapalila' regiju: Je li on navijač Hrvatske?

25.06.2018.
u 10:49

Fotka je odmah postala hit na društvenim mrežama, proširila se svim medijima u regiji i izazvala je brojne komentare.

U tijeku je Svjetsko nogometno prvenstvo koje se prati u cijelome svijetu. Tih mjesec dana sve je u znaku nogometa, utakmice se prate u svakom kutku, a jedino o čemu se razgovara je Mundijal.

Vidjeti turista u dresu neke reprezentacije ovih je dana najnormalnija stvar, ali u Beogradu se dogodilo nešto što je ipak uspjelo sve iznenaditi. 

Naime, japanski turist šetao je Kalemegdanom u dresu hrvatske nogometne reprezentacije! Sretno je pozirao, a nije bio ni svjestan zbog čega ga ljudi fotografiraju.

Fotka je odmah postala hit na društvenim mrežama, proširila se svim medijima u regiji i izazvala je brojne komentare. Neki smatraju da je Japanac pomiješao neke stvari i zabunom obukao 'kockasti' dres, dok se neki pitaju je li moguće da je on navijač Hrvatske koji je došao provocirati.

Kako god bilo, japanski turist postao je prilično popularan.

>>Pogledajte sjajno navijanje Hrvata u Rusiji

Komentara 90

Avatar kesizubac
kesizubac
11:17 25.06.2018.

Japanski ustaša!!!!!

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
14:00 25.06.2018.

Ha, ha ... ako ga Grbin i Stazić uhvate razbit će ga.

MA
Maui
11:34 25.06.2018.

Koju to regiju? Japanac nije posjetio ni jednu našu regiju, već glavni grad jedne druge države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije