Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽANO VAGANJE

Kakvo podcjenjivanje Hrvata! 'Big Sexy' uoči borbe nema pojma o Hrgoviću

Hrgović
Foto: Printscreen Youtube
1/7
24.02.2018.
u 11:18

Irac je inače jučer objavio i zanimljiv Facebook status, u kojem se čini da baš i ne poznaje svog protivnika. Osim što mu je krivo napisao ime, on smatra da se protiv njega dolazi boriti u njegov grad.

Filip Hrgović večeras će odraditi svoj četvrti profesionalni boksački meč, a protivnik mu je Irac odličnog rezimea, Sean Turner. Njih dvojica predvode uvodni program borilačkog spektakla World Boxing Super Series turnira, piše Fightsite.

To bi značilo da će Hrgović i Turner odraditi posljednji meč prije nego što prema ringu krenu Callum Smith i Nieky Holzken, u posljednjem polufinalu serije. I organizatori ne skrivaju kako puno očekuju od duela najboljeg hrvatskog teškaša i njegovog do sada najtežeg protivnika.

26-godišnji Turner (12-1, 8 KO) je 46. teškaš svijeta po BoxRecu, čime se nalazi 15 mjesta iznad Hrgovića (3-0, 3 KO) i dokaz je kako ekipa koja se brine za Filipovu karijeru smatra kako je hrvatski boksač, inače godinu dana mlađi od Irca, spreman za ovaj izazov, gdje bi ga pobjeda sigurno dovela među 50 najboljih teškaša svijeta.

Na vaganju je Hrgović imao već standardnih 103.6 kilograma, dok je Turner bio na 118.4 kg. Turner je inače čak 18 centimetara niži od Hrgovića, a ne možemo pobjeći od dojma kako konstitucijom malo podsjeća na Roya Nelsona. Nadamo se samo da toliko jako ne udara te da će Filip pametnom taktikom ovo riješiti u svoju korist.

Irac je inače jučer objavio i zanimljiv Facebook status, u kojem se čini da baš i ne poznaje svog protivnika. Osim što mu je krivo napisao ime, on smatra da se protiv njega dolazi boriti u njegov grad. Kada smo posljednji put provjerili kartu, Zagreb i Nurnberg nisu baš bili blizu, no tko zna kako na to gleda Irac nadimka Big Sexy. Osim toga, status je sadržavao još neke bahate izjave, ali sve je to samo dodatni materijal kao razlog zašto ga Hrgović treba što kvalitetnije riješiti. Meč bi se trebao održati iza 21 sat, vjerojatnije oko 22.

Komentara 24

DI
Direkt
12:08 24.02.2018.

Što bi ga morao poznavati. Zato što u irskoj ima hrvata? Neka ga Hrgović pobjedi i to je samo bitno.

ZV
zvonkodominkovic
11:57 24.02.2018.

i kakvo je to podcjenjivanja ljigavci novinarski. Od svega pravite medvjeda. Jadni ste.

CR
crocro
11:47 24.02.2018.

Hrgović? Da, dozrijeva novi Hrvatski Kličko. Njegovo vrijeme tek dolazi a njegovi budući protivnici nisu toga svjesni. To je jako dobro za Hrgovića. Filipe, pokaži im pod ringa u krupnom planu. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije