Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje s hrvatskom

Grci pokušali varati, Fifa im kaznila najboljeg igrača koji ne može igrati na Maksimiru!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
03.11.2017.
u 20:55

Fifina disciplinska komisija danas je objavila kako ga kažnjava s još jednom utakmicom zabrane zbog pokušaja prevare.

Jedan od najboljih grčkih nogometaša Kostas Manolas kažnjen je od strane Fife i neće smjeti igrati u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija u kojim Grčka igra protiv Hrvatske. 

Naime, Manolas je na utakmici protiv Cipra namjerno odugovlačio u zadnjim minutama utakmice kako bi dobio žuti karton pa se protiv Gibraltara 'očistio' za utakmice doigravanja. 

To je i napravio, no Fifina disciplinska komisija danas je objavila kako ga kažnjava s još jednom utakmicom zabrane zbog pokušaja prevare. Tako branič Grčke, koji inače igra za Romu, neće igrati u prvoj utakmici koja se igra na Maksimiru.

Hrvatska nogometna reprezentacija
1/19

 Veliki je to udarac za njemačkog stručnjaka Michaela Skibbea na klupi Grčke, ipak se radi o igraču od 30 milijuna eura, a svim igračima opomena da im se ovakve vrste prevara ne isplate. Ovo nije prvi put da igrači to rade, često se nešto takvo događa. I Jose Mourinho priznao je da to tražio od svojih igrača, ali izgleda da su nogometne organizacije odlučile stati na kraj takvom trendu.

Komentara 24

IL
ilijan
21:26 03.11.2017.

Bravo za Fifu!

Avatar Idler 3
Idler 3
21:29 03.11.2017.

Nama ni bitno kog buju oni kaznili neg kak se bumo posložili. Od njih smo bolši za klasu al stvar je v glavi....ak ne dojdemo sebi tak je nebitno tko bude z druge strani !!!

AL
Alfredo
22:44 03.11.2017.

Mozemo dobiti Spanjolce. Sa prvakom Europe i Ronaldom nerijeseno. Imamo odlicnu generaciju i trebali bi ici po naslov. Samo da imamo trenera i pravog vodu nitko nas nebi dobio. Ali, eto.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije