Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro borba

Fedor: Nisam htio postati rob UFC-a

Fedor Emelianenko
Foto: Facebook
21.12.2015.
u 22:30

“Nisam spreman boriti se pod uvjetima koje je UFC ponudio u ugovoru i koje je sam postavio. Ugovor je drakonski i ugnjetavački"

Fedor Emelianenko na Staru godinu borit će se prvi put nakon trogodišnje “mirovine”. U Japanu će nastupiti na Rizinovu eventu protiv Jaideepa Singha. Kada je prvi put objavio povratak MMA borbama, mediji su Fedora povezivali s dolaskom u UFC, no kasnije je i sama legenda potvrdila da je već ranije odabrao novu promociju, piše Fight Site.

Fedor se ovih dana u jednom intervjuu osvrnuo na pregovore s UFC-om te rekao da njihovi ugovori porobljavaju borce.

– Nisam spreman boriti se pod uvjetima koje je UFC ponudio u ugovoru i koje je sam postavio. Ugovor je drakonski i ugnjetavački. Nisam spreman potpisati takav ugovor kojim postaješ rob. Prije svega, trebali bi pokazati poštovanje prema borcima, poštovanje kakvo dobivaju u Japanu – rekao je Fedor.

>>Konačno potvrđeno ime Fedorova protivnika!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije