Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSVAJANJA RG-A

Federer rasplakao internet porukom Nadalu: 'Prijatelju moj...'

Rafael Nadal i Roger Federer
/Newscom/PIXSELL
11.10.2020.
u 22:02

Čestitam i njegovom timu zato što ovo nitko ne može napraviti sam. Nadam se da je 20 samo još jedan korak u nastavku putovanja za obojicu nas. Bravo Rafa, zaslužio si, napisao je između ostalog...

Oduvijek sam imao nevjerojatno poštovanje prema mom prijatelju Rafi kao osobi i kao prvaku. Kao moj najveći rival posljednjih godina, vjerujem da smo jedan drugoga gurali da postanemo bolji igrači. Zato mi je zaista čast čestitati mu na njegovoj 20. Grand Slam tituli, napisao je Roger Federer na društvenim mrežama nakon što je Rafael Nadal svladao Novaka Đokovića u još jednom finalu velikog GS turnira - Roland Garros. 

Ovime se Španjolac po broju osvojenih Grand Slam turnira izjednačio baš sa Švicarcem koji je trenutno još uvijek samo gledatelj. 

- Posebno je čudesno da je osvojio Roland Garros nevjerojatnih 13 puta, što je jedan od najvećih uspjeha u sportu - dodao je Roger pa zaključio:

- Čestitam i njegovom timu zato što ovo nitko ne može napraviti sam. Nadam se da je 20 samo još jedan korak u nastavku putovanja za obojicu nas. Bravo Rafa, zaslužio si. 

 

Podsjetimo, Španjolski tenisač Rafael Nadal osvojio je grand slam turnir Roland Garros svladavši u finalu u Parizu Srbina Novaka Đokovića s 6-0, 6-2, 7-5 za dva sata i 42 minute igre, a sve je iznenadilo zapravo da je Nadal prošao tako 'glatko'. Naime, iako je bio favorit od početka ovoga turnira za osvajanje titule, neki su bili uvjereni da je ovo trenutak u kojemu će ga Novak uspjeti srušiti, ali Rafa niti u jednom trenutku meča nije dao naslutiti da će se to obistiniti.

Komentara 33

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:31 11.10.2020.

"Kao moj najveći rival posljednjih godina..."!? Ja mislim da bi Federer bio najsretniji da se Djokovic nikad nije ni rodio! On bi bio presretan da su on i njegov Rafa odigrali sva finala... a ostatk ATP toura da je bio samo dekoracija za njih dvojicu! A "zaboravio" je da je od 50 meceva odigranih protiv Djokovica izgubio njih 27, da je od 19 odigranih finala izgubio njih 13, i da je od 17 odigranih meceva na Grand Slam turnirima izgubio njih 11!

DU
Deleted user
23:41 11.10.2020.

Bravos Rafa, propisno si izdegenjačio oponenta.

DC
DC
00:24 12.10.2020.

Federer nemoze vise nista osvojiti pas se prenemaze po internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije