Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švicarac odgovorio Nadalu

Federer: Podupirem mišljenje igrača, ali na drukčiji način

\'Switzerland\'s Roger Federer reacts after winning his singles tennis match against Great Britain\'s Andy Murray (not pictured), on the third day of the ATP World Tour Finals, at the O2, in south-eas
AFP
16.01.2012.
u 17:20

Švicarski tenisač Roger Federer odgovorio je Rafaelu Nadalu na kritiku upućenu na njegov račun vezano za gust raspored natjecanja na ATP Touru i distribuciju novca od nagradnog fonda.

– Njemu odgovara da nikada ne kaže ništa, kao sve je pozitivno. Roger ispada džentlmen, a mi ostali možemo izgorjeti – kazao je Nadal, a Federer mu je na to odgovorio:

– Nije istina. Bio sam na sastanku i podupirem mišljenje igrača, ali na drukčiji način. Pa, ne moramo se uvijek slagati u svemu iako dosad nismo imali problema. Prošli su dani kada je on govorio: "Što god Roger odluči, meni je to u redu". Rafa je zreo čovjek i ima svoje snažno mišljenje. Meni je to sjajno – podvukao je švicarski tenisač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije