Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven BELUPO - ISTRA 3:0

Farmaceuti "odradili" pobjedu protiv Istre

Slaven Belupo - Istra
Josip Maljak/VLM
17.10.2009.
u 18:50

Slaven Belupo krenuo je vrlo otvoreno u susret s Istrom 1961 i već u prvoj minuti imao stopostotnu prigodu. Maras je dugom loptom na desnoj strani pronašao Papu, koji se našao potpuno sam pred vratima Puljana, ali je Lisjak obranio njegov udarac.

Farmaceuti nastavljaju s napadačkom igrom, dok su se gosti orijentirali na protunapade, koje je obrana domaćina uspješno zaustavljala.

Nakon nekoliko smišljenih akcija, Slaven Belupo u vodstvo dolazi u 30. minuti. Vojnović se na desnoj strani lijepo oslobodio Bodrušića, ubacio loptu pred vrata Puljana, koju je Delić s nekoliko metara spremio u mrežu Lisjaka za 1:0.

Prvu prigodu na susretu Istra je imala nekoliko minuta kasnije kada je Roce izveo slobodni udarac s 20 metara, ali je vratar Rodić sjajno reagirao, te loptu iz gornjeg lijevog kuta izbacio u korner.

Na povećanje vodstva farmaceuta nije se dugo čekalo. Delić se na lijevoj strani oslobodio jednog igrača Puljana, loptom pronašao Papu, koji je snažnim udarcem s 18 metara pogodio desni donji kut vratara Lisjaka za 2:0.

Koprivničanci su komotnije ušli u drugi dio susreta, gosti su se potpuno otvorili i zaredali s nekoliko napada, ali bez posebne opasnosti za obranu domaćina. Na kraju zaslužena pobjeda Slavena Belupa, koji je osvojio bodove za pomak prema gornjem dijelu ljestvice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije