Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ružne scene

Evo zbog čega je izbila brutalna tučnjava grčke policije i Bayernovih navijača

Grčka policija
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
17.09.2015.
u 15:30

Zbog brutalnosti policajaca dio njemačkih navijača iz protesta je napustio tribinu.

Vatrena je bila uvertira utakmice Olympiacosa i Bayerna (0:3) u Ligi prvaka. Naime, uoči utakmice na tribinama stadiona Georgios Karaiskaki sukobili su se Bayernovi navijači i grčka policija.

Do meteža je došlo zbog transparenta koji su izvijesili navijači bavarskog kluba. Na njemu je stajao veliki natpis Thessaloniki (Solun, nap.a.) te Bayernov grb. Transparen je isprovocirao navijače Olympiacosa jer njihov najveći rival u ovom trenutku je iz Soluna, a riječ je o PAOK-u hrvatskog trenera Igora Tudora. Kako nam je kazala solunska sportska novinarka Elena Budou, Bayern u tom gradu ima veliku navijačku podružnicu.

Dakle, kako bi spriječila sukob domaćih i gostujućih navijača policija je okružila dio tribine gdje su bili smješteni navijači Bayerna i pritom je došlo do sukoba. Policija je prema tvrdnjama glasnogovornika bavarskog kluba bila pregruba te je prekoračila ovlasti.

Iz Bayerna su dodali kako je prema njihovim spoznajama jedan navijač teško ozlijeđen, ali da bi ozlijeđenih moglo biti i više. 

Zbog brutalnosti policajaca dio njemačkih navijača iz protesta je napustio tribinu.

>>Bayern zabio tri gola Olympiacosu, Rakitić asistent u remiju s Romom

 

Komentara 6

DI
dinamojavolim1
15:47 17.09.2015.

jucer u svim bircevima kraj stadiona pomjesani arsenalovi navijaci sa dinamovim i nije bilo ni jednog incidenta,na kraju utakmice gunnersi prvo ovacijama pozdravili svoje igrace a nakon toga i dinamove... to je to,prekrasno

DU
Deleted user
17:46 17.09.2015.

Samo neka nema razbojnika bbb i sve ce doci na svoje

PP
pp
15:08 21.09.2015.

Koji Balkanci :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije