Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA BOLI GLAVA

Evo što je Olmo odgovorio nakon što mu je Dinamo ponudio 2 mil. € godišnje!

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
11.08.2019.
u 10:24

– Normalno je da mu Dinamo nudi novi bogati ugovor, jer za godinu dana Dani bi mogao pregovarati s drugim klubom i otići besplatno, da mu ponudi i pet milijuna eura ne bi me čudilo – kazao nam je dobro informirani izvor.

Dinamo je za svoja najeksponiranija i na tržištu trenutačno najzvučnija igrača pripremio nove ugovore. Sjajni vratar Dominik Livaković ponudu je prihvatio nakon što je Dinamo odbio ponudu za njega od 7,5 milijuna eura. Potpisao je novi ugovor s plavima te nastavio sjajno braniti.

Ne priča o transferima

Dani Olmo, najvredniji igrač plavih na nogometnom tržištu, još nije uzeo olovku u ruke iako mu se navodno mnogo toga nudi u Maksimiru. Plavi su dosad odbijali sve priče o transferu Olma jer nisu zadovoljavali njihove apetite, iako to nisu bile službene ponude nego ponude u razgovoru. Što je uobičajeno, kad dođe službena ponuda, onda je uglavnom priči kraj i transfer je samo pitanje dana. No, još prije par dana čelnici Dinama uvjeravali su nas da niti jedna službena ponuda za mladog Španjolca nije došla, bez obzira na priče o Milanu, Wolvesu, Bayernu, Manchester Unitedu... i iznose od 25 do 28 milijuna eura.

Prije nekoliko dana otac Danija Olma i njegovi predstavnici bili su u plavim klupskim prostorijama. No, koliko znamo, baš ništa nije dogovoreno. Nama se čini da se radi strategija, jasno je da će Olmo otići, ali svi žele profitirati, kako Dani s plaćom tako i Dinamo s odštetom za svog igrača pod ugovorom.

– Ne želim pričati o tome, igrač sam Dinama s kojim imam ugovor, sad sam koncentriran samo na utakmicu Dinama i Ferencvarosa – odbijao je priče o mogućem transferu Olmo iako je španjolskim medijima njihov mladi reprezentativac nekoliko puta rekao da je vrijeme za njegov nogometni iskorak, pa i da će ovog ljeta otići iz Dinama.

Zasad je Olmo još ovdje i kad igra, igra punim srcem i igra odlično. No, Dinamo mu nudi novi ugovor, prema jednim izvorima je to milijun eura godišnje plaće, prema nekima čak i dva milijuna za novi petogodišnji ugovor.

– Normalno je da mu Dinamo nudi novi bogati ugovor, jer za godinu dana Dani bi mogao pregovarati s drugim klubom i otići besplatno, da mu ponudi i pet milijuna eura ne bi me čudilo – kazao nam je dobro informirani izvor.

Drugim riječima, ne treba se čuditi ponudi li Dinamo Olmu bogati ugovor pa i od dva milijuna eura godišnje, tako bi samo podignuo vrijednost svom igraču i kod mogućeg novog poslodavca mu osigurao bolju plaću, a zbog dugotrajnog ugovora sebi veću odštetu.

Čeka utakmicu s Mađarima

No, naši izbori nam kažu da Dani nema namjeru ništa potpisivati prije nego prođe Ferencvaros pa onda čak i možda utakmice s Rosenborgom ili Mariborom uđe li se u play-off Lige prvaka. Olmu se ne žuri, a sve ove špekulacije oko novog ugovora su samo ‘osigurač’ za igrača i za Dinamo. Pa čak ako i potpiše novi ugovor s plavima, ne znači da do kraja prijelaznog roka neće otići. A ostane li i za plaću od dva milijuna eura godišnje, navijači Dinama neće se buniti.

Ključne riječi

Komentara 34

ŠO
šoštar
11:18 11.08.2019.

Nije stvar hoće li trgovati sa Mamićima ili neće,stvar je u tome da bi treba biti fer prema klubu koji ga je dignuo i potpisati novi ugovor bez obzira hoće li ostati ili neće.Neka se klub naplati od budućeg transfera,zaslužio je to,mislim da u Španjolskoj nebi tako napredovao kako je to u Dinamu,nebi se njega Barca samo tako riješila da su procijenili da će biti za njih dobar igrač.Zato treba biti fer prema Dinamu i potpisati.

NO
nog0metas
11:51 11.08.2019.

Neka Olmo samo zabije gol ili dva preksutra u Pešti a onda nek razmišlja o novim ugovorima..može on onda i otići kada Dinamo prođe u zadnje pretkolo..imamo Majera koji se jako trudi i bit će jako dobra zamjena..za godinu danaa u rangu Olma, samo da ga zaobiđu ozljede

SU
Surlas
11:50 11.08.2019.

Bubalamala,sva sreca pa Olmo ,njegov otac i menadzer ne razmisljaju kao zi.Ti bih dao svo bogatstvo ovog svijeta samo da napakistis dinamu.Da li mislus da svi koje sam nabrojao nisu svjesni a posebmo Olmo da je Dinamo od njega napravio to sto jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije