Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Dinamo nastavio pobjednički niz, Olmo zablistao golom i asistencijom

Dinamo - Gorica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
02.08.2019.
u 21:57

Modri su već u 14. minuti ostali bez ozlijeđenog Dilavera

Nogometaši Dinama zadržali su stopostotan učinak u prvoj HNL i nakon 3. kola zahvaljujući 3:1 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Gorice u petak.

Dinamo je poveo sredinom prvog poluvremena sretnim pogotkom Olma čiji je udarac s više od 20 metara u 22. minuti na putu prema vratima dodirnuo obrambenog igrača Gorice, promijenio smjer i prevario vratara Kahlinu.

Na 2:0 povisio je Moro u 57. minuti jakim udarcem glavom nakon kornera kojega je izveo Olmo, dok je treći gol za Dinamo postigao Gojak u 83. minuti nakon odlične akcije Gavranovića i Majera.

Poraz Gorice ublažio je Lovrić koji je sjajno oslobodio dvojice domaćih igrača i potom prizemnim udarcem sa 15-ak metara pogodio suprotni kut Livakovića kojemu je to prvi primljeni pogodak ove sezone.

Stratega Dinama Nenada Bjelicu jedino je rastužila ozljeda Dilavera koji se u 14. minuti uhvatio za lijevi gležanj nakon duela u kaznenom prostoru gostujuće momčadi.

Pred 3.000 gledatelja na stadionu u Maksimiru sudio je Zebec iz Cestice.

Vodeći Dinamo ima devet bodova, tri više od drugog Hajduka i treće Rijeke koji imaju po utakmicu manje, dok je Gorica četvrta s četiri boda.


 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
20:09 02.08.2019.

Dabogda sve pobjedili

VL
vladek
07:00 05.08.2019.

Koja TV če prenositi utakmicu

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
20:03 02.08.2019.

Gazda na sluzbenom putu u Međugorju gleda priko satelita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije