Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje u Clippersima

Produžio ugovor za još tri godine, zaradit će pravo bogatstvo

Ivica Zubac
Ruters/PIXSELL
28.06.2022.
u 23:32

Zubac uživa veliko povjerenje trenera Clippersa Tyronn Luea, a uskoro će dobiti i pojačanje u ekipi jer je sve dogovoreno da sjajni razigravač John Wall potpiše ugovor s klubom iz Los Angelesa.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac (25) produžio je ugovor s Los Angeles Clippersima na još tri godine, javlja američki stručnjak Adrian Wojnarowski. 

Iako je reprezentativni centar htio odabrati igračku opciju koju je imao u prošlom ugovoru da ga produži za još jednu sezonu i zaradi 7,5 milijuna dolara, Clippersi su to odbili i ponudili mu novi ugovor. Prema njemu će Zubac zaraditi 33 milijuna dolara u sljedeće tri sezone, odnosno 11 milijuna američkih dolara po sezoni.

Zubac uživa veliko povjerenje trenera Clippersa Tyronn Luea, a uskoro će dobiti i pojačanje u ekipi jer je sve dogovoreno da sjajni razigravač John Wall potpiše ugovor s klubom iz Los Angelesa. Odlična je to vijest za hrvatskog centra jer su uz Walla kroz njegovu karijeru u napadu često profitirali visoki igrači. Osim toga Clippersi već imaju svoje dvije zvijezde Paula Georgea i Kawhija Leonarda, stoga bi sve osim plasmana u doigravanje u idućoj sezoni za njih bio podbačaj.

Komentara 1

DO
DobarDomoljub
17:28 29.06.2022.

A zašto plaćaju Slovenca Luku namanje4 puta više? Plus dobije od prodaje rekvizita " LukaDončić", plus ima svoj model jordank....To nije pošteno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije