Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SE PAMTI

Evo kako je Rakitić impresionirao Španjolce: O tome ću pričati unucima

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.03.2018.
u 12:07

- Jako sam ponosan što sam privukao mnoštvo navijača u Hrvatskoj da navijaju za Barcelinu, jer puno naših igrača igra za Madrid

Ivan Rakitić je pred velikim jubilejom, utakmica protiv Las Palmasa u četvrtak trebala bi mu biti 200. u dresu Barcelone.

- Nisu bitne brojke. Uvijek želite puno više... Iako ovo je impresivan broj. Stigao sam do te brojke nakon tri i pol godine, o tome ću pričati unucima - za Sport je otkrio Rakitić pa otkrio dvije najuzbudljivije utakmice u dresu katalonskog diva.

- Bilo ih je nekoliko, no prvi povratak u Sevillu bih svakako izdvojio, kao i finale Lige prvaka u Berlinu. To neću zaboraviti.

Otkrio je i najteže poraze.

- Svakako utakmice protiv PSG-a i Juventusa, u kojima smo bili potpuno nadigrani i nismo ništa odigrali.

Najteža utakmica?

- Najbolja utakmica bila je protiv PSG-a, ne zbog pobjede 6:1, već zbog načina na koji smo igrali. Kakva je to priča bila, nevjerojatno kako smo prošli.

Inače, ugledni dnevnik tvrdi da je Rakitić bez sumnje najvažniji hrvatski nogometaš u povijesti Barcelone. Prije njega boje kluba branili su Goran Vučević i Robert Prosinečki.

- Obojicu poznajem jako dobro. Nedavno sam s Goranom popio kavu dok je bio u Barceloni. Godinama sam surađivao s Prosinečkim u reprezentaciji. Jako sam ponosan što sam privukao mnoštvo navijača u Hrvatskoj da navijaju za Barcelinu, jer puno naših igrača igra za Madrid. Hrvati bi trebali više naginjati nama nego njima - kazao je Rakitić.

Ivan Rakitić
1/13

Komentara 6

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:24 01.03.2018.

U dva najbolja kluba na svijetu igraju Hrvati i to glavne role !

Avatar Mali.Princ
Mali.Princ
12:34 01.03.2018.

Gosp. Matija, samo malo obratite pozornost na brzinu pisanja po tipkovnici. I prije nego tekst objavite, pročitajte ga još jednom. Bez zamjerke. - - A druga stvar, najviše zbog Ronaldinha su djeca i ljudi iz Hrvatske počeli navijati za Barcelonu i pratiti istu. A ne zbog Rakitića. To bi i on sam trebao znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije