Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mourinhu se svidjelo

Evo kako je Eto'o proslavio pogodak glumeći starca

Samuel Eto'o proslavlja pogodak
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
09.03.2014.
u 09:14

- Proslava gola bila je fantastična. Odlična ideja kako cijelu priču pretvoriti u zabavu. Neki su se u posljednje vrijeme trudili u Photoshopu napraviti dobre fotografije, a sad ne moraju

- Nemam napadača i zato bih trebao nekoga dovesti. Samuel Eto'o ima 32 godine... Ili možda čak 35, tko zna, rekao je nedavno trener Chelseaja Jose Mourinho, a ta je izjava navodno i naljutila kamerunskog napadača.

Ta tema vrlo brzo je postala jakoa zanimljiva medijima, a Eto'ova bivša cura izjavila je da ima čak 39 godina. Stoga se on jučer odlučio našaliti na tu temu. U pobjedi protiv Tottenhama postigao je prvi gol na utakmici, a nakon toga proslavio ga je glumeći starca.

- Proslava gola bila je fantastična. Odlična ideja kako cijelu priču pretvoriti u zabavu. Neki su se u posljednje vrijeme trudili u Photoshopu napraviti dobre fotografije, a sad ne moraju, sad imaju pravu fotografiju starog Eto'oa, uz smiješak na licu rekao je Jose Mourinho.

>>Pogledajte novu majstoriju kung-fu Ibrahimovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije