Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspored susreta

Evo kad i gdje Hrvatska igra utakmice na SP-u!

Hrvatska - Grčka
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
01.12.2017.
u 17:01

U trećem kolu igramo protiv Islanda, reprezentacije s kojom smo bili u skupini u ovim kvalifikacijama

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je na ždrijebu u Moskvi saznala da će na SP-u igrati u skupini D, zajedno s Argentinom, Islandom i Nigerijom.

Vatreni će svoju prvu utakmicu odigrati 16. lipnja u 20 sati protiv Nigerije, a susret će se igrati u Kalinjingradu.

Nakon toga Modrić i društvo snage će odmjeriti s Messijem i njegovim suigračima. Susret s Argentinom igrat će se 21. lipnja u 19 sati u Nižnji Novgorodu.

Hrvatska - Grčka
1/14

U trećem kolu igramo protiv Islanda, reprezentacije s kojom smo bili u skupini u ovim kvalifikacijama, a taj će se susret igrati 26. lipnja (19 sati) u Rostovu.

Komentara 6

MA
Maxim007
17:11 01.12.2017.

I opet Island. Nadam se da su izvukli pouku i da neće potcjenjivati, pogotovo jer je zadnja utakmica.

VL
????
13:29 02.12.2017.

Svi ovi gradovi su manje-više prometno izolirani, ne možeš doći nigdje avionom u jednom danu, ne znam tko će im ići gledati utakmice. Išao bih ja ali ne mogu baš tada koristiti toliko godišnjeg koliko bih trebao s obzirom na prometnu izoliranost. Letovi su s 2-3 presjedanja i po 500-600 eura; pa čak ako i dođeš do tamo u jednom danu, povratak bi uključivao jedno noćenje na aerodromu nekom. Još najlakše ispada utakmica u Kalinjingradu, može se autom ali ima 1500km do tamo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije